Blå blink

Her kan snakkes om andre bilrelaterede ting - andre mærker, modeller, værkstedsudstyr, dæk osv osv.
Post Reply
LMF
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 1058
Joined: Sun 2. Nov 2014 18:42
Year: 2005
Model?: Mk3 Ghia st.car 2,0 TDCI
Fuel: Diesel
Location: Esbjerg

Blå blink

Post by LMF » Sun 5. Apr 2020 11:41

Kunne have været Truckeren, da han var yngre :D

Lørdag aften modtog Syd- og Sønderjyllands Politi flere anmeldelser om en bil, der kørte rundt i Aabenraa med blå blink. Anmeldelserne lød også på, at bilens fører i flere tilfælde stoppede andre bilister og optrådte som politimand.
Klokken 20.37 blev den falske politimand dog stoppet af en vaskeægte politipatrulje på Tøndervej i Aabenraa. De kunne konstatere, at der var tale om en kun 18-årig mand, der kørte i en hvid bil.
Bilen var udstyret med flere blå blink og kunne sagtens forveksles med en rigtig politibil. I bilen havde den 18-årige mand også rød-hvid afspærringsstrimmel, som det politiet bruger på ulykkessteder.
- Vi oplever af og til nogle, der har en trang til at optræde som politifolk. Nu er den unge mand sigtet efter straffelovens bestemmelser om at udgive sig for at være en offentlig myndighed, siger vagtchef Ole Aamann, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

De blå blink og afspærringsstrimlen måtte den 18-årige pænt aflevere til de ægte politifolk, inden han blev sendt hjem. :o


Post Reply