Instrument bordet flipper.

Her kan diskuteres teknik, problemer osv. relateret til Ford Mondeo årgang 2001 - 2007 (også kaldet MK3)
Post Reply
User avatar
Truckeren
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 351
Joined: Thu 11. Aug 2016 19:33
Year: 2003
Model?: Mk3, 2003, 2,0 St.car. 145 Trend
Location: Slagelse

Instrument bordet flipper.

Post by Truckeren » Sat 12. Oct 2019 10:06

Hej.

Er her nogen som har oplevet det samme som jeg og ved hvordan man finder/udbedrer fejlen :?:

Jeg skulle til bilsyn forleden dag og lige før jeg ankom til syns hallen begyndte mine instrumenter at "flippe" forstået på den måde at - alle advarsels lamper ikke lyste inkl. blinksignalet og omdrejningstælleren og speedometeret virkede lige pludseligt ikke! :o Faaa***** osse :twisted: :twisted: :twisted: , bilen blev afvist da de skal virke for at kunne synes bilen da heller ikke havari,- og blinklys virkede. Da jeg så kørte derfra virkede det lige pludseligt igen, jeg vendte tilbage og sagde at - nu virker det hele igen. OK, sagde de og tog den ind igen. Da bilen så var kørt på liften, virkede det pludseligt ikke igen. Alt andet blev så undersøgt og var okay, men da blinklys og havariblink og advarsels lamper IGEN :twisted: :evil: - ikke virkede, blev bilen så omstillet.

Hvad og kan der være galt :?:

Mvh.
Mvh.

Truckeren "Spooky.M©" ;)

Ford Mondeo 2,0 16V 145 Trend Stc. 04.2003 (State Blue Metalik)
m/ både JydeKrog, LED Angel Eyes og blåt LED lys over alt (næsten da!).


LMF
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 994
Joined: Sun 2. Nov 2014 18:42
Year: 2005
Model?: Mk3 Ghia st.car 2,0 TDCI
Fuel: Diesel
Location: Esbjerg

Re: Instrument bordet flipper.

Post by LMF » Sat 12. Oct 2019 13:17

Nu har du også en bil. som næsten hele tiden opfører sig anderledes end alle andre Mondeoer :D :D

Din bil har angst for synshallen ligesom dyr og mennesker har angst for at komme til dyrlæge/tandlæge :mrgreen:
.
.
.
Har din bil fået en dårlig stelforbindelse eller fugt i el-systemet ?
User avatar
superpjok
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 370
Joined: Fri 15. Jul 2016 10:04
Year: 2006
Model?: C-max 2.0 TDCI 136HK.
Fuel: Diesel
Location: Horsens

Re: Instrument bordet flipper.

Post by superpjok » Sat 12. Oct 2019 17:49

Stikket bag på er gået løst?...
.. ellers er der gået smølf i alt dit blå lys ;-) :-).
mvh
LMF
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 994
Joined: Sun 2. Nov 2014 18:42
Year: 2005
Model?: Mk3 Ghia st.car 2,0 TDCI
Fuel: Diesel
Location: Esbjerg

Re: Instrument bordet flipper.

Post by LMF » Sat 12. Oct 2019 19:21

superpjok wrote:
Sat 12. Oct 2019 17:49
Stikket bag på er gået løst?...
.. ellers er der gået smølf i alt dit blå lys ;-) :-).
mvh
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
User avatar
Truckeren
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 351
Joined: Thu 11. Aug 2016 19:33
Year: 2003
Model?: Mk3, 2003, 2,0 St.car. 145 Trend
Location: Slagelse

Re: Instrument bordet flipper.

Post by Truckeren » Sun 13. Oct 2019 01:40

Jamn - Nha-haaj da. Bare fordi man vil have noget ingen andre har, skal der gå - ja, Smølf i den? Synshallen havde heller aldrig set en såån Deo'Mon som min før, men syns den var superflot - osse indeni. Men okay - "Back To Da Future", nok en løs forbindelse bagom instrumenter efter lidt pilleri... Men underligt nok, lyser alt det blå lys uanset hvad, men de sk**** instrumenter, virker kun såån -On 'N' Off....
Mvh.

Truckeren "Spooky.M©" ;)

Ford Mondeo 2,0 16V 145 Trend Stc. 04.2003 (State Blue Metalik)
m/ både JydeKrog, LED Angel Eyes og blåt LED lys over alt (næsten da!).
LMF
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 994
Joined: Sun 2. Nov 2014 18:42
Year: 2005
Model?: Mk3 Ghia st.car 2,0 TDCI
Fuel: Diesel
Location: Esbjerg

Re: Instrument bordet flipper.

Post by LMF » Sun 13. Oct 2019 10:37

Alt det blå lys bruger for meget strøm i forhold hvad det fabrikmonteredes elsystem skal bruge for at fungere optimalt :?
User avatar
Truckeren
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 351
Joined: Thu 11. Aug 2016 19:33
Year: 2003
Model?: Mk3, 2003, 2,0 St.car. 145 Trend
Location: Slagelse

Re: Instrument bordet flipper.

Post by Truckeren » Sun 27. Oct 2019 12:41

LMF: ser du - ALT hvad der i min er og forbliver KUN LED lys.

Okay, der viste sig trods alt, "kun" at være en MEGA dårlig forbindelse i mellem stikket og instrumnet bordet. PROBLEM SOLVED: Sprayede bare noget "Kontaktrens" på selve stikket - og WUPTI, nu virker alt tilsyneladende igen som før. Så i stedet for den "klips" som netop holder stikket på plads, fik den bare en god omgang sort Gaffa tape som - forhåbentligt - vil holde stikket på plads. :-)
Mvh.

Truckeren "Spooky.M©" ;)

Ford Mondeo 2,0 16V 145 Trend Stc. 04.2003 (State Blue Metalik)
m/ både JydeKrog, LED Angel Eyes og blåt LED lys over alt (næsten da!).
Post Reply