Kodning af instrumentbræt

Her kan diskuteres teknik, problemer osv. relateret til Ford Mondeo årgang 2014 - (også kaldet MK5)
Post Reply
poppe
Junior Medlem
Junior Medlem
Posts: 2
Joined: Tue 24. Feb 2015 20:49
Year: 2011
Model?: mk4

Kodning af instrumentbræt

Post by poppe » Sun 7. Oct 2018 17:36

Hej Alle
Jeg har set på en tysk hjemmeside, at man kan "opdatere" sit instrumentbræt, så det er muligt at få flere ting vist - eks. dæktryk, flere kørecomputerdata på samme side, digitalt speedometer i midten m.m..
Er der nogen der ved, hvordan det foregår?

VH
Carsten


QM2620
Sølv Medlem
Sølv Medlem
Posts: 37
Joined: Fri 2. Jan 2015 11:45
Year: 2011
Model?: Mondeo 2.0 TDCI

Re: Kodning af instrumentbræt

Post by QM2620 » Mon 8. Oct 2018 01:15

Hvor er du fra?
podetule
Junior Medlem
Junior Medlem
Posts: 1
Joined: Wed 10. Jul 2019 17:27
Year: 2015
Model?: Mondeo
Fuel: Diesel

Re: Kodning af instrumentbræt

Post by podetule » Wed 10. Jul 2019 17:32

Hej.

kunne godt være int. hvis det kunne lade sig gøre?
QM2620
Sølv Medlem
Sølv Medlem
Posts: 37
Joined: Fri 2. Jan 2015 11:45
Year: 2011
Model?: Mondeo 2.0 TDCI

Re: Kodning af instrumentbræt

Post by QM2620 » Wed 10. Jul 2019 19:38

Kan gøres i kbh området
User avatar
Max
Junior Medlem
Junior Medlem
Posts: 3
Joined: Fri 16. Aug 2019 23:17
Year: 2015
Model?: MK5 2,0TDCi hatchback
Fuel: Diesel

Re: Kodning af instrumentbræt

Post by Max » Sat 17. Aug 2019 19:31

Hvad hvis man nu ikke er fra kbh området? og hvad skal der til? er det et Ford værksted der kan det, eller skal man ud i en skummel sidegade?
Post Reply