Defekt varmemodstand

Her kan diskuteres teknik, problemer osv. relateret til Ford Mondeo årgang 1996 - 2001 (også kaldet MK2)
Post Reply
Lasse.j
Gæst

Defekt varmemodstand

Post by Lasse.j » Wed 12. Oct 2011 16:39

Hejsa
Hvor finder jeg en ny varmemodstand til min Mondeo fra 95 ?
Skal jeg på et hug eller kan de købes som ny ?

På forhånd tak for hjælpen

Mvh Lasse


User avatar
noisy_cricket
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 2370
Joined: Mon 13. Apr 2009 20:36
Year: 2011
Model?: Mk4.5 2.0 TDCi
Fuel: Diesel
Location: The world

Re: Defekt varmemodstand

Post by noisy_cricket » Wed 12. Oct 2011 18:43

de kan købes som ny..
/cs
Board Administrator
Hill
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 245
Joined: Mon 23. May 2011 20:43
Year: 2002
Model?: MK3 2002, 2,0 Trend
Fuel: Diesel

Re: Defekt varmemodstand

Post by Hill » Thu 13. Oct 2011 13:56

Jeps de kan købes hos Ford, mener det er i størrelsesordenen 300-500 Kr.
Lasse.j
Gæst

Re: Defekt varmemodstand

Post by Lasse.j » Mon 17. Oct 2011 09:28

noisy_cricket wrote:de kan købes som ny..
Bare iorden, tak for det
Lasse.j
Gæst

Re: Defekt varmemodstand

Post by Lasse.j » Tue 18. Oct 2011 12:00

Nå fik min nye blæsemodstand...
Men men men , efter montage kan blæseren kun køre på niveau 1 og det er sgu lige i underkanten til det regnvejr ;)
Min gamle blæsemodstand var smeltet ved stikket og kunne ikke skilles ad . Da ledningerne sad der i uden blæsemodstand, kørte blæseren på niveau 4. Jeg har så klippet ledningerne af ved stikket og sat spadestik på. Det resulterede i niveau 1 , da blæsemodstanden blev monteret.
Sikringer er ok , relæ ved sikringerne er osse ok. Ledningerne er tjekket flere gange og sidder de rigtige steder.
Hvordan tester jeg om indstillingsknappen osse er defekt efter de brændte stik/blæsemodstand ?

Mvh Lasse
Lasse.j
Gæst

Re: Defekt varmemodstand

Post by Lasse.j » Tue 25. Oct 2011 11:19

Lasse.j wrote:Hvordan tester jeg om indstillingsknappen osse er defekt efter de brændte stik/blæsemodstand ?

Mvh Lasse
Jeg fik skilt skidtet ad og uden at ødelægge plasticen :D Indstillingsknappen var smeltet og stikket til det var osse smeltet . Så problemet er løst ;)
Post Reply