Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er ons 22. nov 2017 02:48

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 40 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2, 3, 4  Næste
Forfatter besked
Indlæg: tors 9. sep 2010 18:22 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 21. sep 2009 22:20
Indlæg: 216
Geografisk sted: Nordjylland
kan se det er en 2000 model du har, ved ikke om den er lavet
på samme måde som min, du kan jo prøve at skille det ad,
du har jo intet at miste.

_________________
mondeo Trend 2006 tdci 115 hk + en sjat


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 24. sep 2010 09:11 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tors 23. sep 2010 17:02
Indlæg: 7
Hej Balderfie.

Er det hos JT Biler du har købt og fået lavet sædevarmen?

har nemlig samme problem i min :(


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 24. sep 2010 18:11 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 21. sep 2009 22:20
Indlæg: 216
Geografisk sted: Nordjylland
Jep :mrgreen:

http://www.jtbiler.dk/

_________________
mondeo Trend 2006 tdci 115 hk + en sjat


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 21. nov 2010 16:42 
Gæst
balderfie skrev:
Ok Prøver, det er jo over et år siden, såååå

Der sidder sidder 4 bolte i bunden af sædet som holder sidedelen
fast til sæderammen, de skal fjernes så du kan ta sædet af,
det er vel vær at prøve :)

Bilforhandleren sagde at det nu var en meget normal fejl hos bla. Ford

Men Ford vil nok hellere sælge nyt for 2000,- end at rep for 600,-

Hvis du bor i midtjylland, kan du prøve Jt Biler i Hammershøj
Håber du kan bruge det til noget.
René



Jah den er sku go nok, har været igang idag med sædet da der ingen varme var i, og det viste sig de var bare 2 ledninger som var knækket. Billede skiftede alle 4 til varme puden og så skal jeg nok lige sige der kom gang i varmen igen.


Top
  
 
Indlæg: søn 21. nov 2010 17:25 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs 11. maj 2010 00:37
Indlæg: 689
Geografisk sted: Lund, Sverige
Tak for updaten!!! Jeg har ikke selv fået tjekket endnu, da det fandme har været for koldt til at pille sædet ud, men det lyder til at mann burde forsøge. Tager det lang tid at pille det sæde ud??

Synes da godt nok det lyder underligt at de så nemt knækker... billige lort :D

_________________
Mk2 2,5 V6 Ghia st.car årgang 2000. Min midtvejs-krise, mit hobbyprojekt, min hovedpine (men ikke længere - solgt)


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 21. nov 2010 17:30 
Gæst
kutzon skrev:
Tak for updaten!!! Jeg har ikke selv fået tjekket endnu, da det fandme har været for koldt til at pille sædet ud, men det lyder til at mann burde forsøge. Tager det lang tid at pille det sæde ud??

Synes da godt nok det lyder underligt at de så nemt knækker... billige lort :D


Syntes faktisk ikke var var så galt igen. men det var da en billig omgang lidt loddetin, ledning samt lige krymp. Fik desværre ikke taget flere billeder af "operationen"


Top
  
 
Indlæg: søn 21. nov 2010 22:33 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs 11. maj 2010 00:37
Indlæg: 689
Geografisk sted: Lund, Sverige
Ok... men hvad tog det af tid, sådan ca? En time? Mere/mindre?

_________________
Mk2 2,5 V6 Ghia st.car årgang 2000. Min midtvejs-krise, mit hobbyprojekt, min hovedpine (men ikke længere - solgt)


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 22. nov 2010 16:49 
Gæst
2timer +- men kan sikkert lave det på en time næste gang nu hvor jeg ved hvordan der lavet,


Top
  
 
Indlæg: man 14. mar 2011 23:54 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs 11. maj 2010 00:37
Indlæg: 689
Geografisk sted: Lund, Sverige
Okay, først og fremmest har jeg lavet indlægget til en "Sticky", samlet flere forsk. tråde under én tråd (og endvidere kopieret det til mk2-foraet, selvom det oprindeligt var postet i mk3) og det vil jeg fremover også gøre med andre indlæg omhandlende typiske Mondeo-fejl/særheder.

Nu skal jeg lige høre: hvor omstændeligt er det at skille sædet af, så man kan komme ind i polstringen til de (måske) knækkede ledninger? Skal man bruge værktøj? Og er det til at samle ordentligt og pænt igen? :)

Dernæst: jeg tog et kig på det idag, men kunne desværre ikke afmontere førersædet helt, da jeg mangler en Torx-nøgle/bit til at afmontere selen. Anyway, jeg fik løftet sædet nok til at kunne kigge nedenunder. Der så jeg noget ret underligt:

1: en ledning der lader til at være en "sikkerhedssele-sladrehank" - den ender i hvert fald i selelåsen. Nu kører jeg altid med sele, men for sjov prøvede jeg lige ikke at gøre det... og der kom sgu ingen alarm. Bør der være sele-alarm i en mk2?

2: en ledning der ingen steder fører hen! Se billedet, det er den som går fra den hvide samlemuffe/stik og bare er klipper af! Hvad fanden er det for noget???

Billede

_________________
Mk2 2,5 V6 Ghia st.car årgang 2000. Min midtvejs-krise, mit hobbyprojekt, min hovedpine (men ikke længere - solgt)


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 6. apr 2011 12:54 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs 11. maj 2010 00:37
Indlæg: 689
Geografisk sted: Lund, Sverige
Bump! (se forrige indlæg)

_________________
Mk2 2,5 V6 Ghia st.car årgang 2000. Min midtvejs-krise, mit hobbyprojekt, min hovedpine (men ikke længere - solgt)


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 40 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2, 3, 4  Næste

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team