Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er tors 23. nov 2017 02:34

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: lør 14. jun 2008 21:46 
Gæst
Kan være din luft mængde måler. Prøv at tage stikket ud til den. Hvis det hjælper er det den der er gået..


Sidst placeret øverst af Anonymous lør 14. jun 2008 21:46.


Top
  
 
Indlæg: ons 18. jun 2008 12:12 
Gæst
Hej, efter en længere tur på motorvejen i Tyskland med høj hastighed er min Mondeo fra 97' begyndt at drille lidt. Når jeg om morgenen starter den, er der ingen problemer mens den de første par minutter står i høje omdrejninger i tomgang, ca. 1500 o/min, men når motoren så bliver varmere og bilen normalt vil sænke omdrejningstallet, begynder motoren at ryste og skifter lyd (begynder at hakke og er ved at gå ud, men gør det ikke) og falder ujævnt ned i omdrejninger til ca. 600 o/min. Dette varer cirka i 10 sekunder indtil omdrejningstallet igen stiger til de 1500 o/min. Dette sker ikke når bilen startes og er varm. Så står den bare ved 900-1000 o/min.

Er der nogen der har prøvet lignede? Jeg kan ikke finde frem til fejlen :(


Top
  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team