Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er man 24. sep 2018 03:33

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 7 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: man 26. feb 2018 20:23 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 3. nov 2014 21:48
Indlæg: 121
Geografisk sted: Hvidovre
Jeg har på fornemmelsen at mit medløberhjul er defekt. Jeg har forsøgt at skifte det 2 gange, men begge gange har jeg fået udleveret det forkerte (det er for stort)
Det er en mk3 2,0 med kædetræk. Er der en som har et partnummer på det jeg skal købe ?


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 27. feb 2018 07:49 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tors 11. aug 2016 18:33
Indlæg: 257
Geografisk sted: Ishøj
Kig evt. på Autodoc.dk el. Bildeleshop.dk, der har jeg købt mine dele og de passede perfekt.

_________________
Mvh.

Truckeren "Spooky.M@".
Ford Mondeo 2,0 16V 145 Trend Stc. 04.2003 (State Blue Metalik)
m/ både JydeKrog, Hundegitter - og - LED Angel Eyes.


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 27. feb 2018 08:12 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: fre 15. jul 2016 09:04
Indlæg: 267
Geografisk sted: Horsens
Reg nr. eller stelnummer så vi kan slå det op ;-)
Mvh


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 27. feb 2018 13:16 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 3. nov 2014 21:48
Indlæg: 121
Geografisk sted: Hvidovre
Reg nr. Xy28405


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 27. feb 2018 18:19 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 3. nov 2014 21:48
Indlæg: 121
Geografisk sted: Hvidovre
Vi fandt ud af det. Hjulet var åbentbart røget af, så remmen kørte direkte på lejet!!!!
Jeg har ingen anelse om hvordan sådan et hjul kan ryge af, men det var årsagen til en mærkelig lyd ved acceleration!!! Ellers tak for hjælpen


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 15. apr 2018 15:49 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tors 11. aug 2016 18:33
Indlæg: 257
Geografisk sted: Ishøj
Jeg tænker - mon ikke at hjulet ikke har været strammet godt nok fra start af? :lol: Kender det fra mig selv - dog med en bundprop i bundkaret, damn den sviner i motorrummet, men motoren røg dog ikke af af den grund. :lol: :lol: :lol:

_________________
Mvh.

Truckeren "Spooky.M@".
Ford Mondeo 2,0 16V 145 Trend Stc. 04.2003 (State Blue Metalik)
m/ både JydeKrog, Hundegitter - og - LED Angel Eyes.


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 28. apr 2018 21:00 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 3. nov 2014 21:48
Indlæg: 121
Geografisk sted: Hvidovre
Det er selvfølgelig svært at sige, men jeg er sikker på at det røg af da vi skiftede V remmen, men heldigvis spiller det nu :)
Jeg er godt nok ved at være træt af alle de reparationer på den deo, aircon pumpen er nu også utæt og jeg har lige fået skiftet skiver og klodser (det skal selvfølgelig gøres)


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 7 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team