Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er ons 22. nov 2017 17:31

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 9 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: lør 30. sep 2017 14:48 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: søn 13. aug 2017 12:48
Indlæg: 6
instrument lys mondeo mk3 2004

har kun lys i km feltet intet lys i speedometer, omdrejningstæller, knapper til elruder osv.
det er både når lyskontakt står på 0 eller langtlys???

ps. er alle mondeo svær at få i gear ved start om morgenen ?


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 30. sep 2017 15:15 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 2. nov 2014 18:42
Indlæg: 728
Geografisk sted: Esbjerg
opel skrev:
instrument lys mondeo mk3 2004

ps. er alle mondeo svær at få i gear ved start om morgenen ?

Nej!

Tjekket de sikringer ??


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 2. okt 2017 07:33 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tors 11. aug 2016 18:33
Indlæg: 175
Geografisk sted: Ishøj
Gør som jeg, køb det på Ebay - Blå lyskontakter overalt, krome ringe til både luftdyser, lyskontakter, askebægeret og kopholderen. Du laver selv blåt LED lys i alle dørlommerne og dør åbnerne og i handskerummet. Så monterer du lige noget fjenbetjent LED lyskæder i alle fodbrønde og hele vejen rundt i gulvet. BÅÅÅM! Jeg påtænker osse at - få en V8'er i min 'Deo...

_________________
Mvh.

Truckeren "Spooky.M@".
Ford Mondeo 2,0 16V 145 Trend Stc. 04.2003 (State Blue Metalik)
m/ både JydeKrog, Angel Eyes & Hvide "Brian" Terninger


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 3. okt 2017 09:32 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: søn 13. aug 2017 12:48
Indlæg: 6
har tjekket sikringer
problemet er at nogle morgener når jeg starter og lyskontakt står på 0 kommer der kortvarigt lys i det hele
når jeg drejer lyskontakt til langtlys virker alt lys som det skal, andre gange går lys i spedometer og kontakter
ud
kan man justere sig ud af dårligt gearskifte eller er det ny kobling


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 4. okt 2017 14:53 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tors 11. aug 2016 18:33
Indlæg: 175
Geografisk sted: Ishøj
Ehm - Whuuuat? Hvad har lyskontakter og en ny kobling at gøre - med hinanden ??

_________________
Mvh.

Truckeren "Spooky.M@".
Ford Mondeo 2,0 16V 145 Trend Stc. 04.2003 (State Blue Metalik)
m/ både JydeKrog, Angel Eyes & Hvide "Brian" Terninger


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 4. okt 2017 20:16 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: søn 20. maj 2012 09:00
Indlæg: 320
Geografisk sted: Roskilde
opel skrev:
har tjekket sikringer
problemet er at nogle morgener når jeg starter og lyskontakt står på 0 kommer der kortvarigt lys i det hele
når jeg drejer lyskontakt til langtlys virker alt lys som det skal, andre gange går lys i spedometer og kontakter
ud


Jeg tror det er din lyskontakt der er defekt.
Jeg havde, på min tidligere Mondeo, nogenlunde samme problem og der var det lyskontakten.

_________________
Tidligere:
2004 - 2,0 Trend TDCI (130HK) 5 dørs
http://www.perbeer.dk/mondeo.jpg
Totalskadet i Italien 2012 :-(

Nuværende:
2006 2,0 Titanium TDCI (130HK) St.Car - Nu med DPF
http://www.perbeer.dk/titanium_01.jpg http://www.perbeer.dk/titanium_02.jpg


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 5. okt 2017 09:17 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tors 11. aug 2016 18:33
Indlæg: 175
Geografisk sted: Ishøj
Nu er - generelt set, lyskontakterne på en 'Deo ikke skuffen's skarpeste knive og må på et tidspunkt udskiftes. Næsten ingen af mine - duede og blev udskiftet - ALLE - med blåt LED lys købt på Ebay fra England - http://www.carparts.co.uk. Det kostede et par hundrede kroner stykket men for pokker, det ser sq godt ud altså.

OG når man er igang, smider man jo osse lige et par LED blå bånd ned i dørlommerne og en blå LED'er i døråbneren, så kører man med stil. :-D :-P

Men ja, er enig med "Perbeer" om at det sikkert er din lyskontakt som er smuttet. Ned under og ud med den og i med en ny fra England med "AUTO" - og selvfølgelig - blå LED lys i.

_________________
Mvh.

Truckeren "Spooky.M@".
Ford Mondeo 2,0 16V 145 Trend Stc. 04.2003 (State Blue Metalik)
m/ både JydeKrog, Angel Eyes & Hvide "Brian" Terninger


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 17. okt 2017 14:50 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: søn 13. aug 2017 12:48
Indlæg: 6
det var lys kontakten der var dårlig, fik en anden ved autogenbrug,kan oplyse at en ny koster 1400kr ved ford


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 27. okt 2017 17:40 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tors 11. aug 2016 18:33
Indlæg: 175
Geografisk sted: Ishøj
Hos Ford? Jamn - på Ebay får du den langt billigere. Du skal dog lige vente et par dage (ca. 4-5) før du får den men - kr. 1.400,00??? Auuuuch!

Jeg har dog aldrig givet så meget for ALLE mine kontakter tilsammen - fra England, og så kom de med blåt lys i dem alle. En såån kontakt ville have kostet dig ca. 3-350,00 fra England. Men - okay, nu virker det vel? :-P

_________________
Mvh.

Truckeren "Spooky.M@".
Ford Mondeo 2,0 16V 145 Trend Stc. 04.2003 (State Blue Metalik)
m/ både JydeKrog, Angel Eyes & Hvide "Brian" Terninger


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 9 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team