Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er fre 24. nov 2017 08:22

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: søn 1. okt 2017 06:26 
Offline
Sølv Medlem
Sølv Medlem

Tilmeldt: tors 26. dec 2013 16:48
Indlæg: 39
Geografisk sted: Haslev
Hej alle
Efter jeg har fået andre sæder i min Mondeo er der ballade med sædevarmen. Den lever sit eget liv og tænder som den har lyst til.
Skal lige siges at de sæder der sidder i nu er fra en årg 2004 hvor der kun er tænd/sluk og på min er der 5 trins sædevarme årg 2005

Nogen der har et bud på hvorfor den tænder selvom der er slukket på knappen ?


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 1. okt 2017 08:48 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: lør 26. maj 2012 05:07
Indlæg: 422
Geografisk sted: 2630 Taastrup
Det du oplever er helt normalt.
De tidligere Mondeo´er havde kun tænd/sluk af sæde varmen, og altså ikke en indbygget regulering af varmen
Derfor kan du ikke "bare" monterer sæder fra de tidligere årgange i din bil
Du må sætte de "gamle" sæder i igen, eller bygge de "nye" sæder om, eller måske pille varmen helt fra
Har du ikke haft fejl på airbag...?

_________________
always look on the bright side of life


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 1. okt 2017 10:09 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: lør 29. maj 2010 20:56
Indlæg: 178
Geografisk sted: Fyn
Hvis du har sat prefaceliftet sæder i en faceliftet mondeo, så skal du sætte de headpads "sædevarme" der sidder i de gamle sæder over i de nye sæder ellers vil du opleve de symptomer som du skriver om nu. Det kan sagtens lade sig gøre, du bliver dog nød til at pille forsæderne ud igen for at færdiggøre det, sæderne er lige til at skille ad.

_________________
Mondeo MK3 '05 2.0 TDCI Stc Ghia Aut. Panther Black
OBD tuning 160 HK


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 1. okt 2017 12:26 
Offline
Sølv Medlem
Sølv Medlem

Tilmeldt: tors 26. dec 2013 16:48
Indlæg: 39
Geografisk sted: Haslev
Tak for svaret [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Havde det godt på fornemmeren at problemet lå dér .
Nej der har ikk været fejl på airbag


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team