Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er fre 24. nov 2017 02:54

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 12 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste
Forfatter besked
Indlæg: søn 9. jul 2017 11:07 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: søn 9. jul 2017 10:44
Indlæg: 2
Hej,

Jeg har et problem med vores MK4, 2,0 Benzin, Stationcar fra 2008.

Aircondition/Klima anlægget er utæt og kondensvandet "løber" meget langsomt ud på gulvet ved det foreste passager sæde.

Det ser ud som om at kondensrør og slange løber ned fra A/C anlægget i passager siden, og det er givetvis utæt helt oppe ved samlingen, så ikke umiddelbart let at komme til.

Er der nogen der har prøvet tilsvarende, eller ved hvor det kan blive lavet?

Hilsen

Martin


Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 9. jul 2017 20:57 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 21. jan 2013 19:39
Indlæg: 117
Det er fordi røret til afløbet ligger for tæt op imod udstødnings skjoldet under bilen,
op på en lift med bilen og skær et hul igennem udstødnings skjoldet så den kan komme af med vandet igen. :)


Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 11. jul 2017 18:01 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 20. sep 2009 17:49
Indlæg: 1917
Dit anlæg er ikke utæt, så du skal ikke være nervøs.
Der vil altid dannes is på fordamperen.
Prøv at gøre som Laaase skriver


Sent from my iPad using Tapatalk


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 18. jul 2017 15:06 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: søn 9. jul 2017 10:44
Indlæg: 2
Hej,

Tak for jeres svar.

Umiddelbart har den ikke svært ved at komme af med en god del af vandet, da der også løber kondens ud på jorden under bilen.

Desværre vender det første billede jo på hovedet, men vandet løber ud længere oppe end den hvide vinkel på slangen, så jeg tænker alligevel at det er utæt derinde, kan det ikke passe?

Hilsen

Martin


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 18. jul 2017 20:29 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 20. sep 2009 17:49
Indlæg: 1917
Prøv at tætne den med et stykke gaffa tape.
Det har ingen praktisk betydning, ud over tæppey bliver vådt.


Sent from my iPad using Tapatalk


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 19. jul 2017 10:12 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. apr 2009 19:36
Indlæg: 2316
Geografisk sted: Sverige, syd for Helsingborg
Der løber en ordentlig bunke ledninger under tæppet ved sædet. hvis der er et geni der har lavet en samling eller stik derunder, kunne vandet godt give problemer.

_________________
/cs
Board Administrator


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 29. jul 2017 15:46 
Offline
Platinum Medlem
Platinum Medlem

Tilmeldt: ons 22. jun 2016 11:21
Indlæg: 91
Geografisk sted: Sydøst fyn
Lige et par stemningsbilleder fra min Mondeo.

Præcis samme fejl umiddelbart. Det lyder da mærkeligt, hvis det bare er sådan den er designet til at gøre. Bilen lugter langt våd hund og der er en del vand ved højre bagsæde.

Ingen der kender det korrekte fiks, hvis det findes, for dette problem? BilledeBillede

_________________
Titanium stc. 2008 tdci 140


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 10. aug 2017 20:44 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: man 18. jan 2016 19:32
Indlæg: 7
Jeg har samme problem i min stationcar 2.0 TDI fra 2012


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 10. aug 2017 21:01 
Offline
Platinum Medlem
Platinum Medlem

Tilmeldt: ons 22. jun 2016 11:21
Indlæg: 91
Geografisk sted: Sydøst fyn
Jeg fandt en service bulletin et eller andet sted på nettet om at dækslet på siden kassen hvor køleren sidder inde (lidt længere oppe end der hvor røret op til handskerummet går ud) skal eftertætnes med noget butyl. Det fik jeg gjort. Kom til gengæld til at flå kassen i stykker, da jeg forstod på vejledningen, at røret bare kunne trækkes ud af kassen. Det kan det IKKE, da det bøjer inde bagved, så lad være med det!
Jeg tror dog ikke, at det var dækslet der var mit problem. Tror simpelthen at afløbsslangen var stoppet. Der kom en del ud, da jeg masserede den. Blæste den igennem bagefter med kompressoren. Har ikke observeret yderligere vand siden.

Nu skal det bare tørre op. Tager lang tid.

_________________
Titanium stc. 2008 tdci 140


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 10. aug 2017 21:02 
Offline
Platinum Medlem
Platinum Medlem

Tilmeldt: ons 22. jun 2016 11:21
Indlæg: 91
Geografisk sted: Sydøst fyn
Hul efter rør. Til højre ses dækslet. Billede

_________________
Titanium stc. 2008 tdci 140


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 12 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 0 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team