Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er lør 20. okt 2018 02:13

Alle tider er UTC + 1 time
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 11 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2
Forfatter besked
Indlæg: fre 7. jul 2017 00:30 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs 11. maj 2010 00:37
Indlæg: 689
Geografisk sted: Lund, Sverige
noisy_cricket skrev:
Vi takker for din tid herinde og ønsker dig al held og lykke med maskinen. :) Du er velkommen tilbage når du er klar til endnu en gang FORD

Haha, så skal Ford sgu virkelig stramme sig an! Jeg er mildt sagt rystet over, at en bil som i år 2000 kostede rundt regnet 320.000,- kroner allerede otte år efter var i så dårlig stand, at det har været en kamp at holde den kørende. Bevares, nu blev den oprindeligt indkøbt som "bil nr. 2" eller "IKEA-bilen" som vi kaldte den, da vi havde en møg-lækker BMW 330d at tøffe rundt i til daglig, men lang historie senere blev det så min daglige bil.

Jeg vil sige det således, at det bekendtskab har lært mig at lave ting på biler, som jeg for 10 år siden ALDRIG havde troet jeg nogensinde skulle rode med, såsom at skifte bremser (hvilket jeg sidenhen også har gjort på kærestens SAAB 9-5 uden problemer), men den har også givet mig grå hår. Så det har været definitionen på dét, man vist i daglig tale kalder for et "had/kærlighedsforhold" :roll:

Men det vigtigste for mig at nævne er næsten, at jeg ALDRIG havde været i stand til, eller haft lyst til, at holde liv i den så længe, havde det ikke været for dette forum. Og jeg glemmer sgu aldrig den efterårsdag på Midtsjælland sammen med "Noisy" og "Stauning", hvor I hjalp mig med bl.a. at bytte tændrør (som endte med en tur på værksted, fordi I havde sat tændkablerne I forkert :lol: :lol: :lol: ) og hvor jeg brillierede med at smøre en hel bremseskive ind i kobberfedt.

Så det er sgu lidt vemodigt at sige farvel. På den anden side, MK1 & MK2-foraerne er totalt døde efterhånden, og jeg har desværre intet at bidrage med hvad angår de nyere årgange. Og nu er det sgu SAAB'en som mit hjerte banker for. Det er næsten som at ejen en BMW 3-serie igen. Næsten.

_________________
Mk2 2,5 V6 Ghia st.car årgang 2000. Min midtvejs-krise, mit hobbyprojekt, min hovedpine (men ikke længere - solgt)


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 11 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 0 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team