Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er man 20. nov 2017 03:01

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: tirs 17. mar 2015 21:44 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tirs 17. mar 2015 21:21
Indlæg: 5
hej jeg har en ford mondeo 2,5 v6 fra 2001.
den har fået den ulempe at stoppe når jeg køre, men forleden dag stoppede den og kunne ikke køre ordentligt.
hvis den står i tomgang går den ud hvis vi rør ved batteri, polerne, sikringsboksen og nogen ledninger i det område.
men kan også finde på at gå ud hvis fordørene bliver lukket.
er der nogen som har ideer til hvad der kan være galt.

hilsen charlotte


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 18. mar 2015 10:35 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 20. sep 2009 17:49
Indlæg: 1917
Dårlig stel vil umiddelbart være mit bud.
Tjek den stelledning der sidder under batteriet.


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 20. mar 2015 18:35 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 20. sep 2009 17:49
Indlæg: 1917
Ny nøgle, det bringer grimme minder. Men prøv med en ny nøgle.


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 25. mar 2015 19:17 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 20. sep 2009 17:49
Indlæg: 1917
charlotte skrev:
hej jeg har en ford mondeo 2,5 v6 fra 2001.
den har fået den ulempe at stoppe når jeg køre, men forleden dag stoppede den og kunne ikke køre ordentligt.
hvis den står i tomgang går den ud hvis vi rør ved batteri, polerne, sikringsboksen og nogen ledninger i det område.
men kan også finde på at gå ud hvis fordørene bliver lukket.
er der nogen som har ideer til hvad der kan være galt.

hilsen charlotte
har i fundet ud af noget.


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 30. mar 2015 11:10 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tirs 17. mar 2015 21:21
Indlæg: 5
Barbaren skrev:
charlotte skrev:
hej jeg har en ford mondeo 2,5 v6 fra 2001.
den har fået den ulempe at stoppe når jeg køre, men forleden dag stoppede den og kunne ikke køre ordentligt.
hvis den står i tomgang går den ud hvis vi rør ved batteri, polerne, sikringsboksen og nogen ledninger i det område.
men kan også finde på at gå ud hvis fordørene bliver lukket.
er der nogen som har ideer til hvad der kan være galt.

hilsen charlotte
har i fundet ud af noget.


nej det har vi ikke. vi har tjekket stelforbindelserne, skiftet sikringsboksen og det er stadig det samme. nu kommer den til mekaniker.


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 23. maj 2015 09:06 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: tors 5. feb 2015 10:07
Indlæg: 4
Har i fået udlæst fejl på den?
Det kan blive dyrt bare at gætte sig frem..!


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team