Org Sony anlæg vil ikke tænde ved tændings nøglen

Her kan diskuteres alt der er relateret til Tuning, ICE (In Car Entertainment) og styling af Ford Mondeo
Post Reply
lille iver
Junior Medlem
Junior Medlem
Posts: 4
Joined: Mon 28. Jan 2013 19:56
Model?: 2,0 tdci 130 Ghia, 2001
Fuel: Diesel

Org Sony anlæg vil ikke tænde ved tændings nøglen

Post by lille iver » Tue 13. May 2014 23:44

Den kan kun tændes ved on/off knappen og spiller jo så kun i en time....

Hvad kan være galt, der er strøm i ledningen bag på radioen


User avatar
noisy_cricket
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 2368
Joined: Mon 13. Apr 2009 20:36
Year: 2011
Model?: Mk4.5 2.0 TDCi
Fuel: Diesel
Location: The world

Re: Org Sony anlæg vil ikke tænde ved tændings nøglen

Post by noisy_cricket » Thu 16. Oct 2014 21:41

Den får ikke tændingsignal. Prøv at måle efter.
/cs
Board Administrator
Barbaren
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 1916
Joined: Sun 20. Sep 2009 18:49
Model?:

Re: Org Sony anlæg vil ikke tænde ved tændings nøglen

Post by Barbaren » Thu 16. Oct 2014 23:04

Den skal have en konstant plus, mener den er gul, men er på ingen måde sikker på farven.
User avatar
noisy_cricket
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 2368
Joined: Mon 13. Apr 2009 20:36
Year: 2011
Model?: Mk4.5 2.0 TDCi
Fuel: Diesel
Location: The world

Re: Org Sony anlæg vil ikke tænde ved tændings nøglen

Post by noisy_cricket » Thu 16. Oct 2014 23:22

Det skulle den gerne få hvis det kan tænde på knappen. Det er tændingen der fortæller den at den skal tænde og slukke
/cs
Board Administrator
Post Reply