Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er lør 25. nov 2017 10:24

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: tirs 13. maj 2014 22:44 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: man 28. jan 2013 19:56
Indlæg: 4
Den kan kun tændes ved on/off knappen og spiller jo så kun i en time....

Hvad kan være galt, der er strøm i ledningen bag på radioen


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 16. okt 2014 20:41 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. apr 2009 19:36
Indlæg: 2316
Geografisk sted: Sverige, syd for Helsingborg
Den får ikke tændingsignal. Prøv at måle efter.

_________________
/cs
Board Administrator


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 16. okt 2014 22:04 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 20. sep 2009 17:49
Indlæg: 1917
Den skal have en konstant plus, mener den er gul, men er på ingen måde sikker på farven.


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 16. okt 2014 22:22 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. apr 2009 19:36
Indlæg: 2316
Geografisk sted: Sverige, syd for Helsingborg
Det skulle den gerne få hvis det kan tænde på knappen. Det er tændingen der fortæller den at den skal tænde og slukke

_________________
/cs
Board Administrator


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 0 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team