Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er ons 22. nov 2017 23:03

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 14 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2
Forfatter besked
Indlæg: tors 6. feb 2014 14:20 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. apr 2009 19:36
Indlæg: 2316
Geografisk sted: Sverige, syd for Helsingborg
er du sikker på at der ikke er luft et sted i systemet?

_________________
/cs
Board Administrator


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 6. feb 2014 16:01 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: lør 1. feb 2014 11:05
Indlæg: 7
Føleren er skiftet.

Det er motoren temperature der er for lav. Jeg har forsøgt med, at køre motoren op I omdr.. inde I garagen , dette hæver temperature og giver rimelig med varme ind til varmeapperatet.


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 7. feb 2014 09:26 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 23. maj 2011 19:43
Indlæg: 245
Det må være den nye termostat der er defekt - du kan teste den i en gryde med vand og et termometer.


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 20. feb 2014 20:23 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: lør 1. feb 2014 11:05
Indlæg: 7
Hej
1) Er der en som har erfaring med udskiftning af varmelegmet til varmeapperatet. Jeg har hørt, det er ret problematisk, noget med, at hele instrumentbrættet skal demonteres.
2) Er det både temperaturføleren og temperatursensoren som har "indflydelse" på motorstyringen


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 14 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team