Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er lør 25. nov 2017 04:48

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 14 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste
Forfatter besked
Indlæg: lør 1. feb 2014 22:54 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: lør 1. feb 2014 11:05
Indlæg: 7
Problemet gør at der ikke er varme i kabinen. Jeg har udskiftet termostaten uden det har løst problemet. Er der en ekstra termostat , hvor nederste kølerslange er monteret på motoren ?


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 3. feb 2014 08:56 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. apr 2009 19:36
Indlæg: 2316
Geografisk sted: Sverige, syd for Helsingborg
du har garanteret udskiftet den med en uoriginal termostat.. de åbner ved 88 grader.. køb en original der åbner ved 92 grader.. ;)

_________________
/cs
Board Administrator


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 3. feb 2014 18:58 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: lør 1. feb 2014 11:05
Indlæg: 7
Det er en orginal 92 gr.'s thermostat, jeg har monteret.Jeg havde prøvet med en uorginal 92 gr.'s termostat; Resultatet det samme.


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 4. feb 2014 08:47 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. apr 2009 19:36
Indlæg: 2316
Geografisk sted: Sverige, syd for Helsingborg
Underligt nok.. Det kunne i princippet også være låget til ekspansionsbeholderen der ikke virker som det skal. Det gør at trykket ikke bliver højt nok og temperaturen derfor ikke stiger..
Der er kun 1 termostat på modellen..

_________________
/cs
Board Administrator


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 4. feb 2014 16:11 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: lør 1. feb 2014 11:05
Indlæg: 7
Jeg tror ikke det er dækslet, som er utæt. Hvis jeg har kørt en tur og efterflg. løsner dækslet er der tryk på systemet.


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 4. feb 2014 19:57 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 20. sep 2009 17:49
Indlæg: 1917
Vandpumpe ikke pumpe, måske sehr kaput.


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 4. feb 2014 21:18 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: lør 1. feb 2014 11:05
Indlæg: 7
Der er ny vandpumpe på bilen.


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 5. feb 2014 16:03 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 23. maj 2011 19:43
Indlæg: 245
Hvad viser temperaturmåleren i instrumentbrættet?


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 5. feb 2014 16:42 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: lør 1. feb 2014 11:05
Indlæg: 7
Den står I den nederste 1/3.


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 6. feb 2014 14:17 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 20. sep 2009 17:49
Indlæg: 1917
Det kan jo også være føleren


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 14 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team