Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er tirs 21. nov 2017 06:56

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 52 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2, 3, 4, 5, 6  Næste
Forfatter besked
Indlæg: tors 8. dec 2011 19:43 
Offline
Platinum Medlem
Platinum Medlem

Tilmeldt: tirs 17. maj 2011 23:39
Indlæg: 95
Geografisk sted: Holbæk
Jeg har haft samme problem nogen tid, så jeg måtte jo igang. Brugte 3 timer på det.
3 af de fire ledninger var helt knækket og nr 4 hvade kun nogle få tråde - ca. 2 cm nede.
Desuden var halvdelen af trådene knækket i en ledning helt oppe ved betrækket.

Der blev forbindelse mellem den røde og den grøn/sorte - ca. 2,8 ohm, men der var ikke forbindelse mellem de 2 andre, selvom jeg målte helt oppe i samlingen til de tynde ledninger. Jeg troede derfor ikke det kom til at virke. Varmeelementet må jo være gået.

Men, men, men - der er varme på alle 5 trin nu !!

Måske er det så sammen effekt på nogle trin - og måske ikke max varme, men skidt, jeg er tilfreds.

Tak for hjælpen til jer der har skrevet hvordan man skal gøre.

_________________
Mondeo Mrk. I 1,8 1995-2008
Mondeo Mrk. III 2,0 2005-2016
Focus Mrk. III 1,0 2016-


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 13. dec 2011 18:11 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: lør 6. mar 2010 22:27
Indlæg: 18
Geografisk sted: Fyn..
Til Balderfie. Kan du så ikke skrive tilbage med resultatet, da mit førersæde også er defekt med varmen?

_________________
Mondeo årg 04, st.car, 2,5 V6, Pantherblack


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 15. dec 2011 20:18 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 21. sep 2009 22:20
Indlæg: 216
Geografisk sted: Nordjylland
Der har været varme i mit sæde lige siden :D

Så bare på med arbejdstøjet og i gang.

René

_________________
mondeo Trend 2006 tdci 115 hk + en sjat


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 28. jan 2012 19:38 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tors 14. jan 2010 23:27
Indlæg: 16
Geografisk sted: Fredericia
Jeg har lige haft det samme problem.
Det var ledningerne der var knækket hel oppe ved varmemåtten.
Jeg adskilte sædet og udskiftede ledninger så nu er der varme igen.

Martin

_________________
mondeo 2,0 st. 2002 mk3


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 26. feb 2012 18:37 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: tirs 20. dec 2011 16:55
Indlæg: 3
Geografisk sted: Holbæk
Hej alle
Er lige blevet ejer af en mk3 3.0 ghia fra 2006 hvor sædevarmen heller ike virker jeg har idag skilt sædet ad som beskrevet i de mange gode indlæg og fandt fejlen alle 4 ledninger var knæket og nu er de lodet sammen igen men varmen virker stadig ikke
og har målt at der er strøm på stiket under sædet, er der en måde man kan måle om det er trådene eller print boksen der er brændt af. fandt også et stik i venstre side af hanskerummet ved i hvad det er til, har ikke kune finde det i manualen.
mvh E-D


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 26. feb 2012 21:46 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 21. sep 2009 22:20
Indlæg: 216
Geografisk sted: Nordjylland
Har du checkket efter om der er flere brud på ledningerne, hvis bare en ledning er defekt,
er der ingen varme.
Stikket i handskerummet er til et mini jackstik (AUX), som du kan sætte i din mobil eller mp3
afspiller.

René

_________________
mondeo Trend 2006 tdci 115 hk + en sjat


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 27. feb 2012 21:26 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: tirs 20. dec 2011 16:55
Indlæg: 3
Geografisk sted: Holbæk
Tak for rådet og svaret balderfie, prøver at skille sædet ad en af de kommende weekenderne og så skifter jeg ledningerne og håber på at det hjælper.

E-D


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 1. nov 2012 11:30 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: fre 26. feb 2010 18:42
Indlæg: 113
Sig mig, er der nogen risiko ved at afmontere sædet når der er Airbag indbygget?

Og hvordan dælen får man sædet ud til adskillelse?


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 1. nov 2012 12:31 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs 11. maj 2010 00:37
Indlæg: 689
Geografisk sted: Lund, Sverige
Der er en guide (til mk2) her: viewtopic.php?f=3&t=1419&start=30

_________________
Mk2 2,5 V6 Ghia st.car årgang 2000. Min midtvejs-krise, mit hobbyprojekt, min hovedpine (men ikke længere - solgt)


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 27. nov 2012 19:53 
Offline
Platinum Medlem
Platinum Medlem

Tilmeldt: ons 21. nov 2012 21:55
Indlæg: 60
jeg har også prøvet at lode mit men det hjalp sgu heller ikke øv.. :( det var også de 3 ledninger der var knækket


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 52 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2, 3, 4, 5, 6  Næste

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 0 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team