Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er fre 17. nov 2017 18:28

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: lør 25. aug 2012 01:58 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs 11. maj 2010 00:37
Indlæg: 689
Geografisk sted: Lund, Sverige
Talkford og andre engelske sites omtaler tit en "brake pad wear indicator" og bremsebelægninger med en "brake pad wear sensor". Jeg har gennemtærsket min instruktionsbog, og der er intet omhandlende en sådan funktion, og jeg er heller ikke stødt på nogen logisk måde at tilslutte en sensor nede ved bremserne! Så... hvad fanden snakker de om???

_________________
Mk2 2,5 V6 Ghia st.car årgang 2000. Min midtvejs-krise, mit hobbyprojekt, min hovedpine (men ikke længere - solgt)


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 25. aug 2012 08:05 
Offline
Platinum Medlem
Platinum Medlem

Tilmeldt: fre 10. dec 2010 22:39
Indlæg: 87
Geografisk sted: Odense SØ
Hej Kutzon

Ja nogle biler har monteret en føler (slidindikator) i bremsklodserne , således at når klods er slidt til et vis punkt (danner stelforbindelse) så lyser advarselslampe...

NB/ fine billeder og forklaring du har lavet vedr. varme i sæder mv.

en god dag og mvh
john

_________________
John Odense SØ / Ford Mondeo 1,8i 5dør`s mont.m.16" Ford Alu fælge. - Zetec benzin 250K


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 25. aug 2012 11:59 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tirs 11. maj 2010 00:37
Indlæg: 689
Geografisk sted: Lund, Sverige
Ja, det kan jeg forstå. Hvad jeg ikke rigtigt forstår er, hvorfor jeg tilsyneladende ikke har nogen indikator! V6'er, Ghia model, sidste årgang af mk2'eren.... burde jeg ikke have den??
Tak for ros vedr. sædevarmeguiden, håber det kan hjælpe andre :)

_________________
Mk2 2,5 V6 Ghia st.car årgang 2000. Min midtvejs-krise, mit hobbyprojekt, min hovedpine (men ikke længere - solgt)


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 25. aug 2012 18:57 
Offline
Platinum Medlem
Platinum Medlem

Tilmeldt: fre 10. dec 2010 22:39
Indlæg: 87
Geografisk sted: Odense SØ
Hej igen
U ha , jeg ved ikke hvorfor din bil ikke har denne kontrol - men prøv at se om der skulle være en løs ledning ved alle hjul , lige omkring bremse kaliber - - det kan jo tænkes at man har monteret almindelige bremseklodser og ikke købt original med mulighed for tilslutningen ... se også i din instruktionsbog om din model har denne funktion , hvor kontrollampe skal tænde hvis belægningen bliver for nedslidt ...
nb/ til mange biler og modeller kan købes med og uden denne indikator i bremseklodser .. men mange undlader dem igen da ledning ofte knækker og så er de jo ikke til at stole på ;)
mvh
john

_________________
John Odense SØ / Ford Mondeo 1,8i 5dør`s mont.m.16" Ford Alu fælge. - Zetec benzin 250K


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team