Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er fre 17. nov 2017 23:42

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: tirs 14. nov 2017 19:23 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: lør 9. sep 2017 07:58
Indlæg: 7
Vi købte brugt Mk4 2.0TDCI 140HK 2009 i september. 181.000 KM
Umiddelbart efter købet begyndte Service Oil efter lidt til Engine Malfunction at lyse.
Der blev blandt diesel i olien og forhandlere skiftede partikelfilter og olie.

Har kørt snart 4.000 km nu og nu kommer der Service Oil frem... hvordan kan det lige være?
Burde jo først komme omkring 200.000km?

_________________
Ford Mondeo 2.0 TDCI 140HK St. car. Titanium reg 12/2009
Intet ekstra udstyr udover Titianium og træk (1800kg)


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 14. nov 2017 20:30 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: tirs 11. aug 2015 17:28
Indlæg: 156
Lyder som om at det samme er sket igen. Kunne F.eks være en defekt dyse der er skyld i det.


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 14. nov 2017 20:54 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: lør 9. sep 2017 07:58
Indlæg: 7
Bilen fik skiftet dysser hos Bosh Car Service i Holstebro ved 178.000 (lige inden vi købte bilen - har kvittering på det)
Fik monteret forkert type partikelfilter, kørte ca. 1000 km fik ovenstående fejl. - retur til forhandler som sendte bilen på Ford som fandt fejlen mht partikelfilter.
Skiftet partikelfilter og kørt som sagt ca. 4000 og her til aften kom service oil, tjekket olie og der ser ikke ud til at være for meget på (diesel i motorolie)

Service oil er det pr. km i Ford eller en sensor?


- Opdatering 15/11-17
Ringede til forhandlere fra morgenen af, han kontaktede Ford som mente det kunne være en dysse der driller. (Som #2 skriver)
Bilen afleveret hos forhandler.

Opdaterer når/hvis fejlen bliver fundet.

_________________
Ford Mondeo 2.0 TDCI 140HK St. car. Titanium reg 12/2009
Intet ekstra udstyr udover Titianium og træk (1800kg)


Top
 Profil  
 
Indlæg: i går 09:34 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. apr 2009 19:36
Indlæg: 2315
Geografisk sted: Sverige, syd for Helsingborg
det er nok en utæt flammeskive eller utæt dyse..

_________________
/cs
Board Administrator


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team