Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er søn 19. nov 2017 09:26

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: tirs 10. okt 2017 18:18 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: fre 16. dec 2016 09:29
Indlæg: 3
Jeg har en Mondeo Turnier 163 HK powershift fra 2012 132km hvor billedet fra bakkamera flimra præcis som på denne video:

https://www.youtube.com/watch?v=M8Vj7CClPu8

Det er dog værst ved kold motor - hvilket jo er lidt underligt i forhold til fejlkilderne

Jeg har søgt lidt rundt og det lader til at der er en række forskellig mulige årsager:

1) Defekt kamera
2) dårlig forbindelse i stik mellem kamera og kabel ude i bagklappen
3) defekt positionsføler ved gearvælger
4) defekt navigation

Er der andre fejlkilder og hvordan griber jeg bedst fejlsøgning an?


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 14. okt 2017 21:57 
Offline
Sølv Medlem
Sølv Medlem

Tilmeldt: fre 2. jan 2015 11:45
Indlæg: 29
Min drillede også, måtte bytte kamera ud med nyt. Der er kommet et opgraderet udgave og måtte også skifte lidt af ledningsnettet.

Det du kan forsøge er at tage kameraet ud og putte det ris natten over og se om det hjælper.

Du ender dog nok med købe nyt


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team