Opgradere software fra 140-163hk

Her kan diskuteres teknik, problemer osv. relateret til Ford Mondeo årgang 2007 - 2014 (også kaldet MK4)
QM2620
Sølv Medlem
Sølv Medlem
Posts: 35
Joined: Fri 2. Jan 2015 11:45
Year: 2011
Model?: Mondeo 2.0 TDCI

Re: Opgradere software fra 140-163hk

Post by QM2620 » Tue 17. Oct 2017 02:29

Det kan det nok, send lige en pb med info af bil og hvornår du evt er her


kriber
Junior Medlem
Junior Medlem
Posts: 2
Joined: Thu 7. Nov 2013 20:44
Year: 2004
Model?: Ford Mondeo 2,0TDCI Ghia MK3 STCAR
Fuel: Diesel

Re: Opgradere software fra 140-163hk

Post by kriber » Wed 14. Feb 2018 10:25

Hejsa alle

kunne jeg også være interesser i,er der nogle i aarhus området der kan det

Hilsen Kim
User avatar
hej-hej
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 397
Joined: Sat 9. May 2015 13:13
Year: 2005
Model?: MK3 TDCi 130 SE
Location: Fyn

Re: Opgradere software fra 140-163hk

Post by hej-hej » Wed 14. Feb 2018 16:57

Hvis du har mod på en tur til Hjallerup så skulle Thomas Landberg (www.chiptuning.nu) have ret godt styr på det. Han skulle kunne hive ca 175 hk og 400 nm ud af en 140 hestes ifølge hans side.. :)
Mondeo MK3 2.0 TDCi 130 SE
viewtopic.php?f=21&t=6006
vipsegy
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 126
Joined: Mon 18. Oct 2010 13:03
Year: 2008
Model?: Mk4 2,0 TDCI Stc 143hk Ghia X aut.
Location: Randers/Østjylland

Re: Opgradere software fra 140-163hk

Post by vipsegy » Wed 14. Feb 2018 18:20

Ellers er der ham her i Århus området som du forespørger ;)
Tidligere Ford Mondeo stc. 2.0 tdci 143 hk. Ghia X aut/tipt. Årg. 2008.
Nuværende: Fieste 1,25 årg. 2009 + Kuga Titaniun 2.0 TDCI 140 hk Aut/tipt AWD årg. 2014
vipsegy
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 126
Joined: Mon 18. Oct 2010 13:03
Year: 2008
Model?: Mk4 2,0 TDCI Stc 143hk Ghia X aut.
Location: Randers/Østjylland

Re: Opgradere software fra 140-163hk

Post by vipsegy » Wed 14. Feb 2018 18:26

Og her kommer så linket :lol:
http://www.scantune.dk/
Tidligere Ford Mondeo stc. 2.0 tdci 143 hk. Ghia X aut/tipt. Årg. 2008.
Nuværende: Fieste 1,25 årg. 2009 + Kuga Titaniun 2.0 TDCI 140 hk Aut/tipt AWD årg. 2014
QM2620
Sølv Medlem
Sølv Medlem
Posts: 35
Joined: Fri 2. Jan 2015 11:45
Year: 2011
Model?: Mondeo 2.0 TDCI

Re: Opgradere software fra 140-163hk

Post by QM2620 » Sat 23. Jun 2018 09:34

I blander 2 ting sammen. Det er ikke chiptuning. Der er Fords eget 163 hk program. Den bliver ikke chiptunet. Den får bare det samme som en original ford født med 163 hk
Fer
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 161
Joined: Tue 11. Aug 2015 18:28
Year: 2008
Model?: Ford Mondeo 2.0 TDCI
Fuel: Diesel

Re: Opgradere software fra 140-163hk

Post by Fer » Sun 28. Oct 2018 19:56

Hej

Jeg kan klarer sådan en opgradering, hvis din motor er en DW10C (Euro 5), mod en mindre betaling ;) Bor dog ved Næstved

mvh Fer
vipsegy
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 126
Joined: Mon 18. Oct 2010 13:03
Year: 2008
Model?: Mk4 2,0 TDCI Stc 143hk Ghia X aut.
Location: Randers/Østjylland

Re: Opgradere software fra 140-163hk

Post by vipsegy » Mon 29. Oct 2018 15:08

Jeg har spurgt hos min Ford forhandler... de kender intet til at man kan få en anden original software.
QM2620 kan du ikke fortælle/linke til, hvem der kan gøre det?
Tidligere Ford Mondeo stc. 2.0 tdci 143 hk. Ghia X aut/tipt. Årg. 2008.
Nuværende: Fieste 1,25 årg. 2009 + Kuga Titaniun 2.0 TDCI 140 hk Aut/tipt AWD årg. 2014
Oldgaard
Sølv Medlem
Sølv Medlem
Posts: 32
Joined: Sun 30. May 2010 21:10
Model?: MK3 2007 2.0 TDCI
Fuel: Diesel

Re: Opgradere software fra 140-163hk

Post by Oldgaard » Tue 30. Oct 2018 15:43

Fer wrote:Hej

Jeg kan klarer sådan en opgradering, hvis din motor er en DW10C (Euro 5), mod en mindre betaling ;) Bor dog ved Næstved

mvh Fer
Fer prisen på grisen ? ( ikke til mig, men en kammy ;) )
QM2620
Sølv Medlem
Sølv Medlem
Posts: 35
Joined: Fri 2. Jan 2015 11:45
Year: 2011
Model?: Mondeo 2.0 TDCI

Re: Opgradere software fra 140-163hk

Post by QM2620 » Tue 30. Oct 2018 20:00

Ford forhandler kan ikke gøre det. Og de vil heller aldrig indrømme det.

Det gøres her i Kbh området

Mener prisen er omkring 1000 kr.
Post Reply