Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er tors 23. nov 2017 11:50

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: lør 22. apr 2017 18:26 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: ons 13. okt 2010 17:15
Indlæg: 171
Jeg har fået skiftet tandrem, og nu syntes jeg bilen virker sløv, og bruger muligvis lidt mere diesel. Kan den være taktet forkert? Den har kørt 2000 km siden skiftet, og det er en 2.0 TDCI. Det virker lidt som om Turboen ikke har effekt, men den har vel ikke noget med tandremsskift?


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 24. apr 2017 08:26 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. apr 2009 19:36
Indlæg: 2316
Geografisk sted: Sverige, syd for Helsingborg
det kan være den er taktet forkert, men hvis det er en TDCi ville den nok lægge en fejl. Spørgsmålet er om der er en slange der er hoppet af eller en føler der ikke er koblet på igen..

_________________
/cs
Board Administrator


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 25. apr 2017 18:07 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: ons 13. okt 2010 17:15
Indlæg: 171
Det var motor afdækningen der ikke sad rigtigt, fordi brændstofrør ikke var sat ind i holderne. Afdækningen trykkede åbenbart på noget der ligner en vakumdåse. Nå, men vigtigst af alt -bilen kører som en drøm igen.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 4 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team