Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er søn 19. nov 2017 05:51

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 8 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: ons 21. sep 2016 19:45 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tors 14. jan 2016 14:08
Indlæg: 6
Godaften,
Har en Mondeo 2.0 TDCI fra 07 med 190K på tælleren som i fredags fik skiftet svinghjul og kobling hos autoriseret Ford værksted. I dag opdager jeg, at den spilder olie - faktisk så meget, at man kun liiiige kunne se olie for enden af oliepinden. Desuden er bagklap fyldt med oliestænk og jeg kørte den derfor direkte på værkstedet igen, som kigger på det i morgen. Den har aldrig tabt olie før.
Kan det være en pakning, der ikke er blevet monteret korrekt?
Er der noget, jeg skal være OBS på i forhold til, at noget kan være gået i stykker?
Input modtages gerne :-)


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 22. sep 2016 16:57 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 20. sep 2009 17:49
Indlæg: 1917
Det er nok pakdåsen ved krumtappen der er gået.


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 22. sep 2016 18:50 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tors 14. jan 2016 14:08
Indlæg: 6
Helt korrekt :)
Pakdåsen var enten defekt da de satte den i eller var blevet en smule beskadiget ved montering.


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 6. okt 2016 14:59 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: tirs 11. aug 2015 17:28
Indlæg: 157
Jeg oplevede det samme da jeg fik skiftet min kobling. Håber de vil lave det uden beregning, da det tager samme tid som at skifte koblingen ,


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 10. okt 2016 18:08 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tors 14. jan 2016 14:08
Indlæg: 6
Værkstedet lavede det uden beregning.


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 11. okt 2016 14:15 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. apr 2009 19:36
Indlæg: 2315
Geografisk sted: Sverige, syd for Helsingborg
de skiftede vel koblingen også, for når først der er olie på, er den færdig..

_________________
/cs
Board Administrator


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 19. okt 2016 19:29 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tors 14. jan 2016 14:08
Indlæg: 6
Det var i forbindelse med skift af både kobling og svinghjul af problemet opstod.
Mener du at den nye kobling så også bør blive skiftet igen?


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 20. okt 2016 07:40 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: lør 9. maj 2015 12:13
Indlæg: 370
Geografisk sted: Fyn
Ja hvis der har været oliespild på den nye kobling skulle den nye kobling være skiftet igen... men hvis der var kommet olie på den og den ikke var skiftet, så burde du også opleve nu at koblingen fedter når du krudter til den..

_________________
Mondeo MK3 2.0 TDCi 130 SE
viewtopic.php?f=21&t=6006


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 8 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team