Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er tors 23. nov 2017 04:32

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 11 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste
Forfatter besked
Indlæg: fre 10. apr 2015 16:03 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: man 23. mar 2015 15:45
Indlæg: 9
Hej
Jeg får denne fejlmeddelelse i displayet af og til. Jeg synes ikke jeg kan finde brugbar information i manualen omkring hvordan det løses?
Fejlen kommer hver gang jeg forsøger at sætte cruise control til, men den dukker også op sporadisk i løbet af køreturen.

Har nogen af jer et bud på hvordan jeg fixer det?
Sensorer er ikke beskidte, som jeg har fundet frem til kunne være en mulig årsag.

Modellen er Titanium X.
På forhånd tak for svar :D
Hilsen
Hauge

_________________
Ford Mondeo 2,0 tdci Titanium X 2008


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 10. apr 2015 19:46 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: lør 15. okt 2011 11:28
Indlæg: 200
Hvilken fejl eller kode laver den.


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 10. apr 2015 20:04 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: man 23. mar 2015 15:45
Indlæg: 9
Ingen kode. Der lyder et bip og beskeden acc unavailable dukker op på skærmen kortvarigt.


Sent from my iPhone using Tapatalk

_________________
Ford Mondeo 2,0 tdci Titanium X 2008


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 11. apr 2015 06:23 
Offline
Guld Medlem
Guld Medlem

Tilmeldt: tors 23. okt 2014 09:02
Indlæg: 57
Beskidte knapper / kontakter?
Ellers sjældent at se en bil med ACC, gad jeg ellers godt at ha :)


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 11. apr 2015 10:31 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: man 23. mar 2015 15:45
Indlæg: 9
Losty skrev:
Beskidte knapper / kontakter?
Ellers sjældent at se en bil med ACC, gad jeg ellers godt at ha :)

Det må jeg prøve at undersøge og få renset. Har jeg ret i at det er mest oplagt at starte ved sensorerne i fronten og arbejde ind mod rattet? Eller er der et sted i systemet fejlen typisk kan opstå?
Tips og tricks i den anledning modtages gerne i den sammenhæng.
Ja, ACC er en skøn opfindelse - når det virker ;)

_________________
Ford Mondeo 2,0 tdci Titanium X 2008


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 11. apr 2015 10:34 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: lør 5. nov 2011 18:15
Indlæg: 520
Geografisk sted: Fyn
Min gør det ved tøsne på sensor afdækning

Samme fejl ved hjulcensor fejl havde en der periodisk gav fejl,så virker fartpilot ikke..

_________________
Mvh thy
2008 FORD MONDEO STATIONCAR 2,0 TDCI AUT titanium X


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 11. apr 2015 10:52 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 20. sep 2009 17:49
Indlæg: 1917
Hauge skrev:
Losty skrev:
Beskidte knapper / kontakter?
Ellers sjældent at se en bil med ACC, gad jeg ellers godt at ha :)

Det må jeg prøve at undersøge og få renset. Har jeg ret i at det er mest oplagt at starte ved sensorerne i fronten og arbejde ind mod rattet? Eller er der et sted i systemet fejlen typisk kan opstå?
Tips og tricks i den anledning modtages gerne i den sammenhæng.
Ja, ACC er en skøn opfindelse - når det virker ;)
en tur i bilvasken med undervognsskyl, kan i 9 ud af 10 tilfælde fjerne fejlen.


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 12. apr 2015 09:39 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: man 23. mar 2015 15:45
Indlæg: 9
Tak for svarene indtil nu!
Nu har jeg lidt at arbejde videre med :)

_________________
Ford Mondeo 2,0 tdci Titanium X 2008


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 23. apr 2015 15:09 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: tirs 23. nov 2010 15:12
Indlæg: 162
Jeg havde det på tur fra Esbjerg til Sønderborg. Den ville ikke virke anset om jeg stoppede motoren og genstartede. Jeg var også inde og google og lidt fortvivlet da det er det bedste ekstraudstyr ever. Det er næsten en måned siden og der har ikke været nogen problemer siden


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 14. jan 2017 16:41 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: man 23. mar 2015 15:45
Indlæg: 9
Det har været en lang proces at få lavet denne fejl. Jeg glemte helt hvor rart det er med acc!
Ford fandt frem til at det var airbagglidekontakten den var gal med.
De skulle have 1600 + arbejdsløn for at skifte den. Jeg tog chancen og fandt en brugt på ebay til 300 og fik den skiftet. Efter reset af fejl med elm327, fungerer det igen!

Sendt fra min ONE A2003 med Tapatalk

_________________
Ford Mondeo 2,0 tdci Titanium X 2008


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 11 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team