Turbotryks aktuator TDCI 2.0 (Ingen turbotryk) ### LØST ###

Her kan diskuteres teknik, problemer osv. relateret til Ford Mondeo årgang 2001 - 2007 (også kaldet MK3)
Post Reply
Kongs
Bronze Medlem
Bronze Medlem
Posts: 10
Joined: Tue 11. Jul 2017 13:05
Year: 2005
Model?: MK3 2005 2.0 TDCI

Turbotryks aktuator TDCI 2.0 (Ingen turbotryk) ### LØST ###

Post by Kongs » Mon 5. Feb 2018 22:04

Hej folkens.

Der skulle vel ikke tilfældigvis være nogen som ligger inde med en defekt turbo eller på anden måde har den der aktuator til at ligge som styrer den arm der går ind i turboen?
Min er stået af, og den kan ikke købes i løsdele. Og synes ikke lige jeg vil til at købe en helt ny turbo for at få fat i en.

EDIT:

Jeg har bestilt en ny boks hjem fra ebay og det fungerer som det skal. Jeg har uden held prøvet at lodde i den gamle.
Last edited by Kongs on Wed 21. Feb 2018 08:20, edited 2 times in total.


LMF
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 867
Joined: Sun 2. Nov 2014 18:42
Year: 2005
Model?: Mk3 Ghia st.car 2,0 TDCI
Fuel: Diesel
Location: Esbjerg

Re: Turbotryks aktuator TDCI 2.0 (Ingen turbotryk)

Post by LMF » Tue 6. Feb 2018 07:27

Hvis ingen responce her, så søg delen på diverse internet sider hvis du ikke har sat det i værk :)
Last edited by LMF on Mon 12. Feb 2018 10:30, edited 1 time in total.
User avatar
superpjok
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 282
Joined: Fri 15. Jul 2016 10:04
Year: 2004
Model?: mk3, 2004, 2.0 TDCI 130hk Stc.
Fuel: Diesel
Location: Horsens

Re: Turbotryks aktuator TDCI 2.0 (Ingen turbotryk)

Post by superpjok » Tue 6. Feb 2018 08:41

Der er masser på ebay.co.uk

mvh
User avatar
hej-hej
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 397
Joined: Sat 9. May 2015 13:13
Year: 2005
Model?: MK3 TDCi 130 SE
Location: Fyn

Re: Turbotryks aktuator TDCI 2.0 (Ingen turbotryk)

Post by hej-hej » Tue 6. Feb 2018 18:20

Du kan være heldig at det bare er en eller flere lodninger der er smuttet, det kan også være den lille elmotor eller plast tandhjulene i den.. der er steder der sælger renoverede og løsdele til at lave dem. De kan også findes på eBay, begge dele er desværre bare tit lidt pebret!
da den smuttede på vores købte jeg en hel turbo for omkring 1000kr leveret fra en hugger i england igennem eBay og tog aktuatoren fra den :)
Mondeo MK3 2.0 TDCi 130 SE
viewtopic.php?f=21&t=6006
LMF
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 867
Joined: Sun 2. Nov 2014 18:42
Year: 2005
Model?: Mk3 Ghia st.car 2,0 TDCI
Fuel: Diesel
Location: Esbjerg

Re: Turbotryks aktuator TDCI 2.0 (Ingen turbotryk)

Post by LMF » Tue 6. Feb 2018 19:43

Og nogle auto ophuggere i denne bananrepublik tror, at dele til den gamle Mondeo er GULD værd :o
User avatar
hej-hej
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 397
Joined: Sat 9. May 2015 13:13
Year: 2005
Model?: MK3 TDCi 130 SE
Location: Fyn

Re: Turbotryks aktuator TDCI 2.0 (Ingen turbotryk)

Post by hej-hej » Tue 6. Feb 2018 21:03

Tjaa de ved jo nok hva Ford tager for sådan en ny turbo..
Mondeo MK3 2.0 TDCi 130 SE
viewtopic.php?f=21&t=6006
Kongs
Bronze Medlem
Bronze Medlem
Posts: 10
Joined: Tue 11. Jul 2017 13:05
Year: 2005
Model?: MK3 2005 2.0 TDCI

Re: Turbotryks aktuator TDCI 2.0 (Ingen turbotryk)

Post by Kongs » Wed 7. Feb 2018 21:08

Hej, tak for svar.

Jeg formoder det er en lodning da tandhjul og snekke ser fin ud.
Jeg skal ud til en imorgen der skal prøve at lodde dem. Virker det ikke må jeg jo på eBay.
User avatar
hej-hej
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 397
Joined: Sat 9. May 2015 13:13
Year: 2005
Model?: MK3 TDCi 130 SE
Location: Fyn

Re: Turbotryks aktuator TDCI 2.0 (Ingen turbotryk)

Post by hej-hej » Thu 8. Feb 2018 12:14

Det er ihvertfald forsøget værd da flere har kunne løse det bare ved det. Og det vil klart være det billigste :) har du kontrolleret at armen der går ind til VNT kører fuldstændig frit og ubesværet når du tager den af aktuatoren? Ellers skal du skille og rense turboen inden du laver aktuatoren hvis det skal blive ved at holde ;)
Mondeo MK3 2.0 TDCi 130 SE
viewtopic.php?f=21&t=6006
lexpbe
Bronze Medlem
Bronze Medlem
Posts: 11
Joined: Wed 20. Apr 2016 20:59
Year: 2005
Model?: mk3 2005 2,0 115hk

Re: Turbotryks aktuator TDCI 2.0 (Ingen turbotryk)

Post by lexpbe » Sun 11. Feb 2018 16:43

Jeg har en komplet turbo på min Mondeo som er ved at blive skrottet.

Befinder sig i område 7840 Højslev
Ford Mondeo stc 2005 2,0 115hk
Kongs
Bronze Medlem
Bronze Medlem
Posts: 10
Joined: Tue 11. Jul 2017 13:05
Year: 2005
Model?: MK3 2005 2.0 TDCI

Re: Turbotryks aktuator TDCI 2.0 (Ingen turbotryk)

Post by Kongs » Tue 13. Feb 2018 07:39

hej-hej wrote:Det er ihvertfald forsøget værd da flere har kunne løse det bare ved det. Og det vil klart være det billigste :) har du kontrolleret at armen der går ind til VNT kører fuldstændig frit og ubesværet når du tager den af aktuatoren? Ellers skal du skille og rense turboen inden du laver aktuatoren hvis det skal blive ved at holde ;)

Armen går fuldstændig frit ja.
Post Reply