Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er søn 21. jan 2018 07:30

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 12 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste
Forfatter besked
 Titel: Sætter ud
Indlæg: man 23. jan 2017 12:55 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tirs 13. dec 2016 21:07
Indlæg: 7
Jeg er den glade ejer af en mondeo mk3 2.0 tdci fra 05, den er begyndt at sætte ud en gang imellem.
Har haft en Delphi tester på og den kom ikke med nogle fejl.
Den sætter ud når men eksempel hvis køre 80 kmt i 5 gear, og holder farten konstant ud af lige vej, der er ikke nået ved akselration eller tomgang...???
Kom gerne med indput....


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 23. jan 2017 13:55 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: fre 15. jul 2016 09:04
Indlæg: 200
Geografisk sted: Horsens
Hej!

Med en Delphi kan du "optage" hændelser under kørsel.

Der ville jeg starte når der ellers ikke er fejl at udlæse ;-)

mvh


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 23. jan 2017 19:55 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tirs 13. dec 2016 21:07
Indlæg: 7
Det hade jeg ikke tænkt på, det må prøves i morgen.... :? :?


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 23. jan 2017 21:02 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: fre 15. jul 2016 09:04
Indlæg: 200
Geografisk sted: Horsens
Held og lykke..
Husk at fortælle resultatet ;.)


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 24. jan 2017 04:22 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: tirs 24. jan 2017 04:17
Indlæg: 2
Har lige haft samme problem med min ( købte så en benziner igår istedet :) ) så snart den skulle sejtrække , bare en smule , begyndte glødelampen at blinke , og den gik derefter i stå !!! Testeren viste at det var en defekt ventil i dieselpumpen


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 1. feb 2017 22:07 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tirs 13. dec 2016 21:07
Indlæg: 7
Jeg har ikke fundet problemet i nu, og Delfi optaget ingen fejl når den hakker i det.
Men den sætter ikke ud når jeg køre med fartpilot, og det er kun imellem 80 og 90 kmt den laver udsætte....


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 8. feb 2017 07:22 
Offline
Platinum Medlem
Platinum Medlem

Tilmeldt: man 18. maj 2015 20:18
Indlæg: 97
Det der med den hakker ved de 80 til 90 km/t ved Ca 2000omdr. kan være tegn på trætte dyser. Kan også være en pakning ved retur slager der er defekt. Eller plastik stusserne der sidder ind i dyserne der ikke lukker ordentlig tæt så der kommer lidt luft ind.
Hvis intet af overståede, er problemet er det nok slidte dyser.
Prøv at køre på cirkel k,s (tidligere statoil) mills plus diesel det plejer at mindske problemet gevaldigt.
Ellers er vi nok ude i 4000kr til 4 nyrenoverede dyser.


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 8. feb 2017 08:42 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 21. sep 2015 22:27
Indlæg: 207
Geografisk sted: 9400 Nørresundby
Det er bare nitten og skal op med guld til 4 dyser, men jeg ville prøve forskellige muligheder først, uagtet jeg ikke ved om de virker.
Jeg ville forsøge en rens, Bell-Add er kommet med en dybderens, hvor du tilsætter med kun 5-10 liter diesel tilbage, og så af sted det går i 30-50 km med godt med omdrejninger 3-4000, derefter tankning og tilsætning af alm Bell-add diesel aditiv, min fik en mærkbar bedre gang og lyd ( dysestøj forsvandt næsten helt ).

Jeg har ligeledes haft min EGR og manifold af og rengjort, der ligger en vejledning på FORDWIKI tror jeg det er, og ligeledes min hakkede også en smule, men afblænding af EGR hjalp også på det.

Blot nogen ting du kan forsøge som er til ganske få penge, ligeledes skift at Brændstof filter, efter renseproces, fyld det op med Bell-add inden montering.

Eller hvis du bor i nærheden af Nr Sundby, må du gerne kigge forbi.


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 8. feb 2017 11:59 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 2. nov 2014 18:42
Indlæg: 760
Geografisk sted: Esbjerg
Kontakt e.v.t. den Jyske diesel guru ;) viewtopic.php?f=22&t=6708


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 8. feb 2017 12:36 
Offline
Sølv Medlem
Sølv Medlem

Tilmeldt: fre 16. sep 2016 07:10
Indlæg: 32
Hvis din Manifold og EGR var kokset til, så bør du nok overveje, om din turbo så ikke også har samme tilstand :o

Prøv lige at tage armen af på aktuatoren og se om den går frit, uden at hænge...


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 12 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 5 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team