Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er ons 26. sep 2018 05:30

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: søn 3. dec 2017 13:00 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: fre 21. maj 2010 15:07
Indlæg: 180
hej alle

har brug for råd

købte en ny servo pumpe og vandpumpe men jeg kan ikke få servo til at lufte ud

af en eller anden årsag når jeg har kørt fra side til side mange gange så kommer servo olie ud a beholder

hvad sker der lige ?


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 3. dec 2017 16:50 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: fre 21. maj 2010 15:07
Indlæg: 180
fandt løsningen kostede 2 spændebånd til slange fra beholder til pumpe


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 15. dec 2017 13:32 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tors 11. aug 2016 18:33
Indlæg: 260
Geografisk sted: Ishøj
Nhåååå men så - behøver "vi" jo ikke at kommenterer ydderligere jo... Pheeew. :lol:

_________________
Mvh.

Truckeren "Spooky.M@".
Ford Mondeo 2,0 16V 145 Trend Stc. 04.2003 (State Blue Metalik)
m/ både JydeKrog, Hundegitter - og - LED Angel Eyes.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team