Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er ons 22. nov 2017 22:49

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: fre 30. jun 2017 20:06 
Offline
Guld Medlem
Guld Medlem

Tilmeldt: søn 17. maj 2009 09:05
Indlæg: 51
Geografisk sted: 4573
Lige et tillægs spørgsmål/ emne til min anden tråd.
Hvis jeg slår min bil op på mekonomen, så findes der to slags tændrør. Et til før 9mdr 2005 og et til efter 9mdr 2005. Kan det måske være forkerte tændrør der laver ballade med motoren, så den går lidt ujævnt?


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 7. jul 2017 14:36 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tors 11. aug 2016 18:33
Indlæg: 175
Geografisk sted: Ishøj
Det kan evt. skyldes at afstanden mellem elektroden og stel - er for stort. I Haynes står der at den skal være på 1,3 mm - hvilket er for stort. Den skal være på 1,0 mm. Min gik osse uregelmæssig og tøvede med at accelerere indtil jeg gjorde afstanden mindre. Ellers har jeg bare købe mine rør i Thansen hvilket var "Godt Nok".

_________________
Mvh.

Truckeren "Spooky.M@".
Ford Mondeo 2,0 16V 145 Trend Stc. 04.2003 (State Blue Metalik)
m/ både JydeKrog, Angel Eyes & Hvide "Brian" Terninger


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team