Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er lør 25. nov 2017 02:46

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: søn 25. jun 2017 11:56 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: lør 11. mar 2017 13:15
Indlæg: 1
Hej jeg har et problem med min dejlige Mondeo 2,5 v6 2003 nogen gange vil den ikke starte, den kører fint rundt på starteren og der er lys i alt hvad der skal lyse, den prøver slet ikke at starte det lyder som om der ikke er nogen tænding på den, den fik nyt batteri for 2 md siden fordi den gjorde det samme, det hjælp indtil i går så lavede den samme nummer igen, jeg tror det har noget med startspærren at gøre , hvor sidder den hende og kan man skifte den uden at der skal nye nøgler og låse til bilen, motoren kører perfekt når den er startet ... jeg håber en kan hjælpe mig


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 25. jun 2017 18:11 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: fre 15. jul 2016 09:04
Indlæg: 188
Geografisk sted: Horsens
Hej!
Boksen sidder bag handskerummet.

Så vidt vides kan eksisterende nøgler kodes. f.eks m forscan.

Hvis den røde lampe i uret blinker hurtigt, er det fordi startspærren ikke genkender nøglen, ellers er der et andet problem
mvh


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 26. jun 2017 07:14 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 21. sep 2015 22:27
Indlæg: 205
Geografisk sted: 9400 Nørresundby
jeg har lige haft samme bøvl på min TDCI, var kørt til Tyskland og shoppede rundt butikker, og endte til sidst ved otto Duborg og ad vi skulle hjem blinkede den vildt i uret, ( startspærre ) øv jeg var tosset, og havde selvfølgelig kun 1 nøgle med, men eftergalskab kom tankerne på andre veje, og begyndte og tænkte strømmangel, og ringede til Falck, 0g ventede så en 1/2 times tid, og tænkte jeg skal sgu lige prøve gang nr. 200 om den ikke vil starte og vupti svinet startede.

Da jeg kom hjem og bor nr Sundby på med pc, den lader fint, men så ud og teste batteri, der var 2 celler faldet sammen, og kapaciteten kun 70%, så på med et nyt, og fejlen har ikke været der siden, jeg mener og have læst et sted, at er kapaciteten nede på batteri kan den ikke slå startspærren fra.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 4 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team