Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er ons 22. nov 2017 11:52

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Xenon lygter
Indlæg: ons 10. maj 2017 22:46 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: ons 11. jan 2017 01:29
Indlæg: 11
Min ene xenon lygte går ud efter et stykke tid, men hvis jeg slukker lyset og tænder igen så virker det i et Stykke tid igen. begge pærer er fra Febuar så de er næsten nye. Har læst et sted at det er igniteren det er galt med. Kan nogen be eller afkræfte dette? Og er der evt en der har en liggende jeg kan prøve med inden jeg køber en ny?


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 11. maj 2017 07:05 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 21. sep 2015 22:27
Indlæg: 204
Geografisk sted: 9400 Nørresundby
jeg havde faktisk også lidt døje med min den højre, skiftede så begge pære igen, og det forsvandt, jeg tænkte egentlig ikke over om der kunne have været andet.

Havde du samme døje før pæreskift ? ellers kunne det måske tyde på løs forbindelse, det lille stik der skal på inde i lygten, havde jeg noget sjov med at få på igen.


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 11. maj 2017 23:02 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: ons 11. jan 2017 01:29
Indlæg: 11
Der var intet problem før skift og har ikke været der fra Febuar og til nu her i sidste uge. Og som sagt er pærerne ikke voldsomt gamle, men jeg kunne selvf prøve og skifte dem rundt og se om problemet følger pæren. Er bare bange for det ikke er dem, ved du om boksen kan byttes over i den anden lygte også?


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 12. maj 2017 06:43 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: lør 9. maj 2015 12:13
Indlæg: 371
Geografisk sted: Fyn
Boksene sku være til at bytte rundt ja, havde godt nok ikke xenon på Mondeoen men har på Galaxyen og der har jeg også bøvlet lidt med det. Er det typen hvor ballasten sidder bagpå lygtehuset? Så kan du jo lige se om numrene ikke stemmer overens, højre og venstre imellem. Det mest sandsynlige må være enten, pærefejl, ballast, ignitor eller simpelthen dårlige forbindelser.. byt én ting rundt ad gangen og se om problemet flytter med :)

_________________
Mondeo MK3 2.0 TDCi 130 SE
viewtopic.php?f=21&t=6006


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 12. maj 2017 19:31 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: ons 11. jan 2017 01:29
Indlæg: 11
Ja der nok ikke andet for, har gået alle ledninger og stik igennem nu, og fejlen er der stadigvæk. Så prøver imorgen og bytte enten pærer eller boks. Og det er korrekt boksen sidder bag på lygten, og igniteren sidder inde i som et stik på pæren over til en sort boks. Og det skulle være den gamle type som ikke er så nem og skifte.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team