Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er ons 22. nov 2017 22:44

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 8 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: tors 23. mar 2017 18:50 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tors 8. sep 2016 21:02
Indlæg: 6
Geografisk sted: Brædstrup
Har nogen et tip springer uanset hvad efter et besøg hos mekanikeren hvor blæsermotoren i kabinen er udskiftet


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 23. mar 2017 19:23 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: fre 15. jul 2016 09:04
Indlæg: 188
Geografisk sted: Horsens
Hej!
Pil stikkene af dine elopvarmede sprinklerdyser. De sidder under beklædningen på undersiden af motorhjelmen..
Det er en klassiker ...
mvh


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 24. mar 2017 06:21 
Offline
Sølv Medlem
Sølv Medlem

Tilmeldt: fre 16. sep 2016 07:10
Indlæg: 32
Min gør det samme, og jeg har pillet stikkene af, uden held.

Du har desværre en række komponenter ind over den sikring. Hvis nogen har et diagram, der fortæller ledningsføringen og evt også stik/samlinger, hvor man kan koble ting fra, ville jeg værdsætte det, ligesom der er en god chance for at Ulle skal lede videre.


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 24. mar 2017 07:53 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: fre 15. jul 2016 09:04
Indlæg: 188
Geografisk sted: Horsens
Sikringen dækker også klimaanlæg .. og måske mere....

For mig hjalp det at frakoble sprinklerdyserne, og jeg har læst at det gælder for andre også ;-)

.. om ikke andet er det en nem start på fejlsøgningen...

mvh


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 25. mar 2017 10:06 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tors 8. sep 2016 21:02
Indlæg: 6
Geografisk sted: Brædstrup
Er der nogen som har et diagram over hvad sikringen dækker over det hjalp nemlig heller ikke og afmontere varmen til sprinklerdyserne desværre


Top
 Profil  
 
Indlæg: lør 25. mar 2017 18:31 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tors 8. sep 2016 21:02
Indlæg: 6
Geografisk sted: Brædstrup
Lige en opdatering
I første omgang virkede fartpiloten ikke men efter og have købt helt nye sikringer virker skidtet igen det var Varmen til sprinklerem der drillede


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 27. mar 2017 05:36 
Offline
Sølv Medlem
Sølv Medlem

Tilmeldt: fre 16. sep 2016 07:10
Indlæg: 32
Har du brugt dit klima anlæg efter du skiftede sikring? særligt køledelen?


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 29. mar 2017 05:23 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: tors 8. sep 2016 21:02
Indlæg: 6
Geografisk sted: Brædstrup
Bruger ikke a/c da kompressoren ikke virker mener du hermed at den springer hvis den bliver aktiveret


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 8 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot], Google [Bot] og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team