Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er tors 23. nov 2017 00:59

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 23 indlæg ]  Gå til side 1, 2, 3  Næste
Forfatter besked
Indlæg: man 10. apr 2017 08:46 
Offline
Guld Medlem
Guld Medlem

Tilmeldt: søn 17. maj 2009 09:05
Indlæg: 51
Geografisk sted: 4573
Hej. Nogen der har et forslag til hvad der evt kan være galt med min mondeo 2.0 benzin fra 2005?
Nogen gange er den lang tid om at starte. Det er som om den nogen gange ikke får benzin når man skal starte. Har ikke lagt mærke til nogen specielle forhold der gør sig gældende. Det kan være både med kold og varm motor. Bilen har kørt knap 260000km og har lige fået service med alle filtre, tændrør, kabler mm.


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 10. apr 2017 08:48 
Offline
Guld Medlem
Guld Medlem

Tilmeldt: søn 17. maj 2009 09:05
Indlæg: 51
Geografisk sted: 4573
Den kan også være vanskelig at køre meget langsomt med. 10 km/t. Så hugger den lidt, men det er måske også meget langsomt at kun køre 10? Ellers kører den fint og bruger ikke vand eller olie


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 10. apr 2017 15:03 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 21. sep 2015 22:27
Indlæg: 205
Geografisk sted: 9400 Nørresundby
kan være luft på brændstofsiden, tænding, (kabler, tændrør ) utæt oring ved dyser, EGR, og sikkert meget andet, men start med det billige (tænding )


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 12. apr 2017 11:28 
Offline
Guld Medlem
Guld Medlem

Tilmeldt: søn 17. maj 2009 09:05
Indlæg: 51
Geografisk sted: 4573
Jeg prøver at kigge de ting efter. Hvad med t-map sensor? Kan den også have indflydelse på start symptomerne?


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 12. apr 2017 18:08 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: man 21. sep 2015 22:27
Indlæg: 205
Geografisk sted: 9400 Nørresundby
Det kan være alt muligt har lige rodet med en 146 HK benzin, den er utæt i udstødningen, så melder lampesonde fejl, den lugter af benzin og længe om st starte, så alle muligheder er åbne, har du haft en pc på for at se om den melder noget?

Nu kan jeg ikke se hvor du kommer fra, men der er sikkert en der kan hjælpe her på forum med udblæsning, bor du i nærheden af mig kan jeg udlæse for dig.


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 12. apr 2017 22:04 
Offline
Guld Medlem
Guld Medlem

Tilmeldt: søn 17. maj 2009 09:05
Indlæg: 51
Geografisk sted: 4573
Der er ikke noget utæt i udstødningen, men det har der været inden jeg fik bilen. Der er heller ikke nogen benzin lugt. Har næsten lige købt bilen, og lavet lidt på den og fået den synet.
Kommer ikke lige til Nørresundby, men Tak for tilbuddet. Kan det hjælpe at prøve at læse fejl ud igennem instrumentbrættet? Eller måske at tage strømmen fra så den nulstiller? :?:
Bortset fra det, så har den ikke gjort det siden jeg skrev det første indlæg?


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 18. apr 2017 19:51 
Offline
Guld Medlem
Guld Medlem

Tilmeldt: søn 17. maj 2009 09:05
Indlæg: 51
Geografisk sted: 4573
Så begyndte den igen med sine start vanskeligheder. Har nu bestilt en ny tændspole, så det kan udelukkes. Så må tiden vise om det hjælper.


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 23. apr 2017 07:45 
Offline
Guld Medlem
Guld Medlem

Tilmeldt: søn 17. maj 2009 09:05
Indlæg: 51
Geografisk sted: 4573
Tændspole udskiftet, ingen forskel. Stadig samme startproblem.


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 23. apr 2017 07:58 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 2. nov 2014 18:42
Indlæg: 728
Geografisk sted: Esbjerg
Hvilken stand er tændkabler og tændrør i ?


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 23. apr 2017 14:44 
Offline
Guld Medlem
Guld Medlem

Tilmeldt: søn 17. maj 2009 09:05
Indlæg: 51
Geografisk sted: 4573
Rør og kabler er helt nye. Har efterhånden bemærket at problemet er mest udtalt ved varm motor. Det er dog ikke hver gang.
For det meste starter den som en mis om morgenen, når motoren er kold.
Ved ikke om det har noget med for højt benzinforbrug at gøre. Har ved sidste tankning målt den til 11.8 km/l ved længere ture ved ca 100 km/t. Er det højt, lavt eller meget normalt?


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 23 indlæg ]  Gå til side 1, 2, 3  Næste

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 5 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team