Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er man 24. sep 2018 03:23

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 26 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2, 3  Næste
Forfatter besked
Indlæg: man 1. aug 2016 11:38 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: søn 7. feb 2016 08:01
Indlæg: 4
Så er tomgangsproblemet løst ! Der blev skiftet krumtappossionssensor, den giver nemlig samtidig et hastighedssignal, ny sensor og en køretur på 25 km og motorstyringen var up to date igen...


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 1. aug 2016 12:01 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 2. nov 2014 18:42
Indlæg: 845
Geografisk sted: Esbjerg
Fint med den tilbagemelding :)

Ordet krumtappossionssensor lyder som spiritusprøve :lol:


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 4. aug 2016 17:40 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: lør 26. maj 2012 05:07
Indlæg: 431
Geografisk sted: 2630 Taastrup
Stensigribe skrev:
Så er tomgangsproblemet løst ! Der blev skiftet krumtappossionssensor, den giver nemlig samtidig et hastighedssignal, ny sensor og en køretur på 25 km og motorstyringen var up to date igen...


Det var en mulighed mere...!

Næsten ligesom at være til lægen ;-)

_________________
always look on the bright side of life


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 8. aug 2016 08:54 
Offline
Sølv Medlem
Sølv Medlem

Tilmeldt: man 13. jul 2015 21:07
Indlæg: 32
jeg har samme problem, men min står også ustabilt i tomgang, er der nogen af jeres der også står/stod ustabilt i tomgang, min er en 1,8 benzin


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 22. aug 2016 23:00 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: man 22. aug 2016 22:47
Indlæg: 1
har lige gennemlæst tråden her omkring tomgang.. jeg oplever selv samme symtomer på min 2,0 mistænkte manifoldpakn. har prøvet med spray omkring manifold da det lyder som en utæthed.. men den ændre ikke omdrejninger .. men vil da prøve at kontrollere koblings kontakt .. er der flere der har fået mulige løsninger ,så man undgår unødvendige udskiftnig af dele uden resultat som min mekaniker foreslår..
har forespurgt på ford Helsingør :o ..men efter deres Førstemand!? kun kunne sparke til dækket og forslå alt udskiftet mellem nr.pladerne kan jeg ikke tage dem seriøse ... ej heller deres regningsforslag.. hjælp søges..!


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 23. aug 2016 15:28 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: søn 7. feb 2016 08:01
Indlæg: 4
Efter jeg skiftede krumtappossionssensor synes jeg at problemet blev lidt bedere men hen ad vejen er problemet tilbage igen, så nu tænker jeg på lampdasonde den der sidder nærmest katalysatoren, vil prøve at måle på den ledning der giver signal til styreboksen, værdien skal ligge mellem
0,0 volt - og 0,9 volt har jeg fået oplyst. Der er tre ledninger - en +, en - og den sidste der viser værdien når bilen går i tomgang, og ellers må vi prøve noget andet, problemet må da kunne findes, men råd modtages stadig..


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 23. aug 2016 17:07 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: lør 9. maj 2015 12:13
Indlæg: 397
Geografisk sted: Fyn
Har i prøvet at skifte den koblingskontakt?? Den koster ikke meget og er skiftet på to minutter, det er da et forsøg værd! Det virkede for mig og flere andre....

_________________
Mondeo MK3 2.0 TDCi 130 SE
viewtopic.php?f=21&t=6006


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 23. aug 2016 17:13 
Offline
Guld Medlem
Guld Medlem

Tilmeldt: tirs 21. okt 2014 10:48
Indlæg: 50
og hvor sider den så lige den dimsdut

_________________
Gammel Ford Escort mand nu til
bage i Ford igen
Mondeo 2,0 nu med fartpilot & kørecomputer
sammen klaplige sidespejle med ud stignings lys + de klapper ind når bilen låses
http://www.bilgalleri.dk/galleri/1179-f ... nnerbe_16v


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 23. aug 2016 18:18 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: lør 9. maj 2015 12:13
Indlæg: 397
Geografisk sted: Fyn
Ved koblingspedalen! ;) du kan se den hvis du stikker hovedet ind ved pedalerne, sidder lige oven over koblingspedalen.. Mener der er en anden tråd her inde med billeder.

_________________
Mondeo MK3 2.0 TDCi 130 SE
viewtopic.php?f=21&t=6006


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 31. okt 2016 23:26 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: tors 11. aug 2016 18:33
Indlæg: 257
Geografisk sted: Ishøj
koblingskontakt eller ej, den findes slet ikke på Thansen.

Jeg har lige fået isat min 2.0 STC '03 motor i bilen efter at have udskiftet både kobling og toppakning. Fint nok, den startede første gang, men nu er tomgangen fuldstændig "sindsyg", er på mellem 2000 - 4000 og uanset hvad jeg gør, hidser den sig op til vilde omdrejninger.

Hvad kan der være galt????

_________________
Mvh.

Truckeren "Spooky.M@".
Ford Mondeo 2,0 16V 145 Trend Stc. 04.2003 (State Blue Metalik)
m/ både JydeKrog, Hundegitter - og - LED Angel Eyes.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 26 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2, 3  Næste

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team