Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er tors 23. nov 2017 00:44

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: lør 2. jul 2016 21:18 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: lør 2. jul 2016 21:00
Indlæg: 1
Hej

Jeg har problemer med ventilationsanlægget i min gode mk2, 1,8 fra 1999. Den vil kun blæse varm luft ind i kabinen, lige meget om anlægget står på kold eller varm, og det er lige meget om aircondition er slået til eller ej. Når jeg drejer på knappen mærker jeg ikke noget usædvanligt(som hvis den var i stykker) Jeg kan fint vælge mellem hvor luften skal blæse hen(rude, fødder osv.), og hvor meget luft jeg ønsker.

Jeg tænkte at det måske var noget mekanisk der var hoppet af inde bag ved knappen man drejer på, men da jeg fik det skilt ad kunne jeg se at det var elektrisk det hele.

Jeg tænker at det kan være selve elektronikken i knappen der er stået af, eller måske hænger det sammen med aircon, som er stået af, eller noget helt tredje.

Det kunne være rart at få styr på inden den danske sommer sætter ind igen ;)

Har nogen af jer erfaring med netop dette?


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team