Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er søn 19. nov 2017 18:31

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: tors 27. mar 2014 19:36 
Offline
Sølv Medlem
Sølv Medlem

Tilmeldt: tors 7. jul 2011 10:06
Indlæg: 20
Geografisk sted: 4540
ST200 årg. 2000

Når man bremser let, f.eks. op mod en lysregulering, kommer der en lidt snerrende/brummende lyd nede fra området ved bremsepedalen, som om bremseforstærkeren rufler/sitrer.
Jeg er lidt bange for at det kan være ABSen der ytrer sig, men lampen kommer ikke op, og ABSen virker helt perfekt, afprøvet til køreteknisk kursus for nylig.
Er der nogen, der har et bud på, hvad det kan være? Synsfætteren vil nok ikke begejstres over fænomenet.

_________________
Mvh
Knud

der også roder med Mustang og Land Rover


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 27. aug 2014 02:22 
Offline
Sølv Medlem
Sølv Medlem

Tilmeldt: tors 7. jul 2011 10:06
Indlæg: 20
Geografisk sted: 4540
Så har jeg efter råd fra den autoriserede skiftet ABS ringe på forhjulene. (de er i øvrigt specielle på en sådan vogn ift. f.eks. 2.0 l)
Det hjalp ikke. En udlæsning viser ingen fejl. En test på rullefelt viser ved 10 km/t forskellige resultater, 10, 9, 8 og 8 km/t ved de forskellige hjul. Jeg skiftede ABS føleren ved det ene forhjul, det med 8 km/t, uden resultat.
Det varierer en hel del, hvor galt det er. Jeg var til syn med den, hvor den artede sig godt og fik den synet, men jeg ville gerne af med det ABS-snerren.
Er der stadig intet bud???

_________________
Mvh
Knud

der også roder med Mustang og Land Rover


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 25. sep 2014 17:38 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: lør 31. aug 2013 06:27
Indlæg: 5
Geografisk sted: 4230
Hejsa , havde faktisk samme problem med min Mondeo , skiftede alt bremsevæsken der var i systemet og så holdte den op med det , men det var også meget beskidt det gamle væske


Top
 Profil  
 
Indlæg: tors 25. sep 2014 19:36 
Offline
Sølv Medlem
Sølv Medlem

Tilmeldt: tors 7. jul 2011 10:06
Indlæg: 20
Geografisk sted: 4540
Det var da værd at overveje. Jeg skal igang med at skifte baghjulslejer, hvor der sidder ABS-ringe på, samt bagstøddæmpere. Så kunne jeg jo lige nuppe bremsevæsken med i samme ombæring. Jeg aner ikke, hvordan det ser ud, men et forsøg værd! Tak for det! :)

_________________
Mvh
Knud

der også roder med Mustang og Land Rover


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 12. dec 2014 16:57 
Offline
Sølv Medlem
Sølv Medlem

Tilmeldt: tors 7. jul 2011 10:06
Indlæg: 20
Geografisk sted: 4540
Så fik jeg skiftet baghjulslejer inkl. ABS-ringe, og det var det, der skulle til for at få den til at holde kæft i ABSen. Begge ringe var noget eroderede og der var INTET slør i lejerne.
Bare utroligt, at en sådan fejl ikke afsløres på 3 forskellige værksteders testere. Sådan fik jeg spildt nogle penge.
Jeg orkede dog ikke bremsevæsken.

_________________
Mvh
Knud

der også roder med Mustang og Land Rover


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 12. dec 2014 18:59 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 20. sep 2009 17:49
Indlæg: 1917
ktm skrev:
Så fik jeg skiftet baghjulslejer inkl. ABS-ringe, og det var det, der skulle til for at få den til at holde kæft i ABSen. Begge ringe var noget eroderede og der var INTET slør i lejerne.
Bare utroligt, at en sådan fejl ikke afsløres på 3 forskellige værksteders testere. Sådan fik jeg spildt nogle penge.
Jeg orkede dog ikke bremsevæsken.
bare spørg herinde næste gang, vi gør det gratis :)


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team