Generator til V6 igen-igen

Her kan diskuteres teknik, problemer osv. relateret til Ford Mondeo årgang 1996 - 2001 (også kaldet MK2)
Post Reply
User avatar
kutzon
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 689
Joined: Tue 11. May 2010 01:37
Year: 2000
Model?: mk2, årgang sen-2000 2.5 V6 Ghia
Location: Lund, Sverige

Generator til V6 igen-igen

Post by kutzon » Wed 2. Jul 2014 23:27

Hej drenge,

beklager at jeg ikke er så aktiv herinde længere, har travlt med at holde alle andre gamle biler kørende end min egen :)

Anyway, har stadig ikke fået skiftet generator. Idag snakkede jeg så med en "mekaniker" om det, og da jeg nævnte at jeg leder efter en 130 amp generator til en V6'er grinte han. "Det behøver du slet ikke, en alm. 80-90 amp er rigeligt!" sagde han.

Passer det virkelig?? Ville jeg kunne smide en generator fra f.eks. en 2.0 på og køre fint med den? Ellers passer den slet ikke?
Mk2 2,5 V6 Ghia st.car årgang 2000. Min midtvejs-krise, mit hobbyprojekt, min hovedpine (men ikke længere - solgt)


User avatar
Fdisk
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 277
Joined: Sun 2. May 2010 14:24
Year: 2006
Model?: MK3 2.0 5d
Fuel: Diesel
Location: Grenå
Contact:

Re: Generator til V6 igen-igen

Post by Fdisk » Thu 3. Jul 2014 17:41

Jeg får 2 resultater i Microcat, når jeg søger efter generator til V6

Generator eurocode 322 (ingen amp. opgivet)
96BB-10300-BE

Generator 110amp, eurocode 322
R96BB-10300-BA

Søger jeg generelt, finder jeg også denne:
Generator, Ford 95amp
97BB-10300-BB

Jeg ved bare ikke om den passer til V6?
Barbaren
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 1916
Joined: Sun 20. Sep 2009 18:49
Model?:

Re: Generator til V6 igen-igen

Post by Barbaren » Thu 3. Jul 2014 19:57

80 A er rigeligt.


Sent from my iPad using Tapatalk
User avatar
kutzon
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 689
Joined: Tue 11. May 2010 01:37
Year: 2000
Model?: mk2, årgang sen-2000 2.5 V6 Ghia
Location: Lund, Sverige

Re: Generator til V6 igen-igen

Post by kutzon » Sun 6. Jul 2014 21:15

Fdisk wrote:Jeg ved bare ikke om den passer til V6?
Ved jeg nemlig heller ikke...!
Barbaren wrote:80 A er rigeligt.
Tænkte det nok.

Nu er spørgsmålet så bare, om en generator fra en anden Mondeo-model passer på blokken :roll:
Mk2 2,5 V6 Ghia st.car årgang 2000. Min midtvejs-krise, mit hobbyprojekt, min hovedpine (men ikke længere - solgt)
Barbaren
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 1916
Joined: Sun 20. Sep 2009 18:49
Model?:

Re: Generator til V6 igen-igen

Post by Barbaren » Mon 7. Jul 2014 19:24

kutzon wrote:
Fdisk wrote:Jeg ved bare ikke om den passer til V6?
Ved jeg nemlig heller ikke...!
Barbaren wrote:80 A er rigeligt.
Tænkte det nok.

Nu er spørgsmålet så bare, om en generator fra en anden Mondeo-model passer på blokken :roll:
Jeg ville købe den her hvis jeg var dig.
http://www.ebay.de/itm/201105896028


Sent from my iPad using Tapatalk
User avatar
kutzon
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 689
Joined: Tue 11. May 2010 01:37
Year: 2000
Model?: mk2, årgang sen-2000 2.5 V6 Ghia
Location: Lund, Sverige

Re: Generator til V6 igen-igen

Post by kutzon » Mon 7. Jul 2014 20:42

Barbaren wrote:Jeg ville købe den her hvis jeg var dig.
http://www.ebay.de/itm/201105896028
Heh, tak for tippet, har set den og andre i samme prisklasse, men jeg satser på at finde noget billigere - brugt er ok!
Mk2 2,5 V6 Ghia st.car årgang 2000. Min midtvejs-krise, mit hobbyprojekt, min hovedpine (men ikke længere - solgt)
Barbaren
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 1916
Joined: Sun 20. Sep 2009 18:49
Model?:

Re: Generator til V6 igen-igen

Post by Barbaren » Mon 7. Jul 2014 21:26

Hvad med at renovere den du har.
User avatar
kutzon
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 689
Joined: Tue 11. May 2010 01:37
Year: 2000
Model?: mk2, årgang sen-2000 2.5 V6 Ghia
Location: Lund, Sverige

Re: Generator til V6 igen-igen

Post by kutzon » Wed 9. Jul 2014 09:34

Barbaren wrote:Hvad med at renovere den du har.
Det er bestemt også en mulighed. Udfordringen er, at jeg ikke har tiden/pladsen til at pille den af, have bilen stående hvor den står nu mens jeg venter, og sætte den på - jeg skal have en mekanikerven til at gøre det for mig. Men hvad vil det typisk koste at få en generator renoveret?
Mk2 2,5 V6 Ghia st.car årgang 2000. Min midtvejs-krise, mit hobbyprojekt, min hovedpine (men ikke længere - solgt)
Barbaren
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 1916
Joined: Sun 20. Sep 2009 18:49
Model?:

Re: Generator til V6 igen-igen

Post by Barbaren » Wed 9. Jul 2014 09:40

Den er meget nem at pille ud, max 1/2 time. Overhaling tager 1 times tid. Jeg har pladsen og tiden hvis du skulle komme forbi Middelfart
Barbaren
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 1916
Joined: Sun 20. Sep 2009 18:49
Model?:

Re: Generator til V6 igen-igen

Post by Barbaren » Wed 9. Jul 2014 12:52

kutzon wrote:
Barbaren wrote:Hvad med at renovere den du har.
Det er bestemt også en mulighed. Udfordringen er, at jeg ikke har tiden/pladsen til at pille den af, have bilen stående hvor den står nu mens jeg venter, og sætte den på - jeg skal have en mekanikerven til at gøre det for mig. Men hvad vil det typisk koste at få en generator renoveret?
Vil tro du skal regne med en plovmand, men du må ikke hænge mig op på det.


Sent from my iPad using Tapatalk
Post Reply