Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er ons 22. nov 2017 04:41

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: lør 30. jan 2010 17:55 
Gæst
Har en mondeo fra 97, men blæseren virker slet ikke og bilen dugger helt vildt.

Hvordan får jeg det til og virke? Er der noget jeg kan tjekke og hvor?

På forhånd tak..


Top
  
 
Indlæg: søn 31. jan 2010 12:03 
Gæst
Oprindeligt er ledningsnettet underdimensioneret på blæseren. Derfor kan du hos ford købe en ny kontakt med nye ledninger. Det plejer at være det der er galt. Enten virker trinkontakten ikke eller også brænder potmeteret af så den kun kan blæse med max hastighed. ;)


Top
  
 
Indlæg: man 1. feb 2010 12:49 
Gæst
Fandt ud af det var en sikring der var gået inde under indstrument brættet.

Men den kan kun blæse på 4`eren.

Hvad er potmeteret egentlig? Er det noget jeg selv kan ordne evt


Top
  
 
Indlæg: ons 10. feb 2010 09:36 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: ons 10. feb 2010 09:26
Indlæg: 14
Alm. mondeo fejl. Jeg har selv ordnet det på min.

Potentiometret sidder inde bag handskerummet, oppe i venstre side mener jeg. Det er bare et hvidt stykke plastik der holder tre modstande, Der går fire eller fem ledninger hen til det. Ofte er det både stik og modstande der er ødelagte.

Se mere her.

http://www.mirez.co.uk/HeaterPack.htm


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team