Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er lør 25. nov 2017 02:46

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: ons 14. nov 2012 08:00 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: ons 14. nov 2012 07:41
Indlæg: 1
Hej alle, jeg har en mondeo fra 97 som pludselig ikke vil køre mere, jeg kom kørende i bilen, og pludselig døde den bare, det vil sige, at motoren kørte fint, men den trækker overhovedet ikke, jeg syntes at koblingen virker fint nok for den troede jeg først det var, men den skifter gear som den plejer, men når jeg starter bilen, og sætter den i gear kan den bare ikke trække, hvad dælen kan der være galt.

Med venlig hilsen

Thomas


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 3. dec 2012 20:03 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: lør 18. dec 2010 21:02
Indlæg: 355
Geografisk sted: Aalborg
Det er noget i gearkasse/koblingsregionen. Start der - få en med viden om biler til at hjælpe dig.

_________________
[b]Ford Mondeo Trend Stc.- TDCI - 130 HK - årgang 2005 - SOLGT ved 236000 km kørte stadig på original kobling!!
Skabs Ford-entusiast :-) roder pt rundt med en yngre fransk model.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team