Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er lør 25. nov 2017 00:59

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: man 14. sep 2009 07:10 
Gæst
Hello people.

Er på den.

Under et skarpt venstre sving er servoen (Formentlig) holdt op med at virke. Er hundrede på at den virkede inden dette venstre sving, da bilen nu føles som at køre uden servostyring. Forstå mig ret, den er seriøst tung at dreje.

Det kan måske endda beskrives som en let blokering af hjulene når man drejer.

Håber stærkt på hjælp.

Rasmus Jensen.


Top
  
 
Indlæg: ons 30. sep 2009 11:07 
Offline
Bronze Medlem
Bronze Medlem

Tilmeldt: lør 19. sep 2009 19:18
Indlæg: 10
Er der væske i servobeholderen. Hvis ikke er det formegentlig tandstangen der er utæt. Da fejlen opstod da du drejede skarpt


Top
 Profil  
 
Indlæg: ons 30. sep 2009 13:50 
Gæst
Har været på et Ford værksted of få den lavet.

De fortalte mig at det var en slange der var gået over, og pumpen der skulle skiftes.
Slangen blev bare først opdaget da den nye pumpe ikke virkede, så den betalte jeg ikke for. ;)

Men tak for hjælpen. :)


Top
  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team