Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er tirs 21. nov 2017 16:27

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: ons 10. jun 2009 19:29 
Gæst
mondeoen mangler tænding, har prøvet med udskiftning af den blok med tændkablerne uden held
stillede bare bilen, der kørte som den plejer, og en halv time efter var den bare død, nogle ideer??


Top
  
 
Indlæg: fre 12. jun 2009 13:20 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. apr 2009 19:36
Indlæg: 2316
Geografisk sted: Sverige, syd for Helsingborg
kabler? - tændrør?

kører benzinpumpen, når du sætter nøglen på trin 2, inden du drejer den om på start?

_________________
/cs
Board Administrator


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 14. jun 2009 06:19 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 14. jun 2009 06:12
Indlæg: 119
Geografisk sted: Nordsjælland
Hejsa . Du skal lave en kontrol af dine ledninger ned til tændningsføleren (Cps føler) de plejer at smuldrer i isoleringen . der ved ingen spændning til motorstyring og ingen start . Hilsen Michael.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team