motor hakker og ujævn tomgang

Her kan diskuteres teknik, problemer osv. relateret til Ford Mondeo årgang 1996 - 2001 (også kaldet MK2)
Post Reply
S. Petersen
Gæst

motor hakker og ujævn tomgang

Post by S. Petersen » Fri 15. Feb 2008 12:18

skiftede t stykke for 3 uger siden som i anbefalede og det virket skam også omkring 3 uger men nu hakker motor tit når jeg giver gas og den er osse ujævn i tomgangen nogen gange. har i ander forslag :?:


Dennis E
Gæst

Re: motor hakker og ujævn tomgang

Post by Dennis E » Tue 19. Feb 2008 11:58

Har du tjekket ledningen til servostyringskontakten? Den sidder på et rør lige ved tandremsdækslet. Ledningen der går fra kontakten til ECU´en sidder ret udsat for motorhjelmen når man lukker den. :(
Har lige loddet den ene af mine ledninger, da den var knækket hvilket gav samme symptomer som du omtaler. Men nu kører den som en drøm :D
Ved faktisk ikke om man kan købe et nyt stik istedet, måske nogle andre gør?
Guest
Gæst

Re: motor hakker og ujævn tomgang

Post by Guest » Wed 30. Apr 2008 15:33

Hej,

Jeg har de problemer med motorgangen som i beskriver, og leder som en gal efter vakum T- stykket; Kan i komme nærmere ind på hvor det sidder?

/Jens
Guest
Gæst

Re: motor hakker og ujævn tomgang

Post by Guest » Wed 30. Apr 2008 16:07

Hej med dig .
Du skal lave kontrol af dine tændrør og kabler ,Tjek om der er tændstreg på siden af tændrøret ,Hvis du skal udskifte tændrør så just den ned til 0,9 mm.
Dennis E
Gæst

Re: motor hakker og ujævn tomgang

Post by Dennis E » Wed 30. Apr 2008 18:24

Hej Jens

Vakum t-stykket sidder lige under tændspolen.

Kan godt være lidt svær at få øje på, men du kan føle dig frem, det gjorde jeg :)
Guest
Gæst

Re: motor hakker og ujævn tomgang

Post by Guest » Wed 18. Jun 2008 13:19

Hej Dennis,

Tak for svaret, det vil jeg forsøge:-)

/Jens
Guest
Gæst

Re: motor hakker og ujævn tomgang

Post by Guest » Tue 24. Jun 2008 21:05

efter skift af tændrør, kabler og tændspole kører min perfekt igen

/Jens


Last bumped by Anonymous on Tue 24. Jun 2008 21:05.
Guest
Gæst

Re: motor hakker og ujævn tomgang

Post by Guest » Mon 30. Jun 2008 01:29

Prøv at hive stikket ud til din MAF. Hvis det hjælper er det MAFen der er gået.
Post Reply