Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er lør 25. nov 2017 08:23

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: tirs 16. okt 2012 12:22 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: tirs 16. okt 2012 12:07
Indlæg: 2
Start problemer.

Bilen har stået stille en uges tid og kunne lige starte, kørte en tur på ca en halv times tid, kørte fint
Og kunne godt starte bagefter uden problemer.

Ca en halv time senere kunne den ikke starte, centrallås virker og der er lys i uret, men intet lys i
Instrument bordet.

Har tjekket Alle sikringerne, de er ok.

Håber nogen kan hjæle så jeg kan få den til syn, den skulle ha været det i dag, men måtte aflyse

På forhånd tak.

Vh

Brian Johansen


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 16. okt 2012 14:29 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. apr 2009 19:36
Indlæg: 2316
Geografisk sted: Sverige, syd for Helsingborg
hvad sker der når du drejer nøglen? klikker den? dæmpes lyset? tørner motoren? kan du høre starteren snurre, men uden at den har fat i startkransen?

_________________
/cs
Board Administrator


Top
 Profil  
 
Indlæg: tirs 16. okt 2012 15:43 
Offline
Junior Medlem
Junior Medlem

Tilmeldt: tirs 16. okt 2012 12:07
Indlæg: 2
Hej.

Sker intet, ingen lys, motorlyd, klikker eller noget.
Tror den er død for strøm, ventet på en med startkabler :-)

Brian


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team