Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er tors 23. nov 2017 23:09

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: lør 23. jul 2011 10:01 
Offline
Guld Medlem
Guld Medlem

Tilmeldt: tors 21. jul 2011 20:41
Indlæg: 41
Geografisk sted: Ribe
Jeg har 2 stk Mondeo'er 1,8 mk1, hvor den ene er på vej til skrot (for rusten til at jeg gider lave den), den anden er en Ghia fra 93, der er usansynligt velholdt.
Ghia'en er begyndt at sætte ud ved jævn kørsel, eller lav hastighed. Så længe motoren trækker, er der sjællent noget at mærke, dog kan den godt give et host engang imellem. Det virker som om den kører helt jævn, de 3 minutter den når at kører med choker på.
Jeg har taget tændrør, tændkabler og strømfordeler fra den anden, så det skulle være okay, da den kører fint nok.
Jeg kan læse mig frem til noget med et vakum t-stykker, men er meget i tvivl om hvor jeg skal finde det i motorrummet.
Andre der har et bud på hvordan jeg får løst det problem ?


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 24. jul 2011 07:23 
Offline
Guld Medlem
Guld Medlem

Tilmeldt: tors 21. jul 2011 20:41
Indlæg: 41
Geografisk sted: Ribe
En hals tablet i form af en anden MAF, var hvad der skulle til for at kurer patienten.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team