Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er tirs 21. nov 2017 23:44

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 7 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: søn 3. maj 2009 19:33 
Gæst
Hej
jeg har en fejl på centrallås hvor bagklap ikke virker fra håndtaget på bagklappen eller på knappen inde i bilen. Virker fint på knappen på fjernbetjeningen. Har tjekket stik ved førerdør og forbindelser i bagklappen. Kan nogle hjælpe, et andet sted skrives at det kan være motor i førerdør ?? Iøvrigt dejligt med en special mondeo hjemmeside - har nu haft 4 stk af slagsen :-)

Fluekonge


Top
  
 
Indlæg: søn 3. maj 2009 20:06 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. apr 2009 19:36
Indlæg: 2316
Geografisk sted: Sverige, syd for Helsingborg
Det er centrallåsemotoren i førerdøren der er defekt.
Den skal bare skiftes, da den styrer forbindelserne til resten af motorerne i centrallåsesystemet.
Tager en time til 2 hvis du ik har gjort det før.
Husk dog IKKE at skrue skruen i siden af døren helt ud, når du skal have håndtaget af, ellers kan det blive et mareridt at få på igen..

_________________
/cs
Board Administrator


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 3. maj 2009 20:07 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. apr 2009 19:36
Indlæg: 2316
Geografisk sted: Sverige, syd for Helsingborg
PS: Jeg har selv haft problemet.. ;)

i øvrigt har du postet i det forkerte forum.. en 2002 er en MK3.. :-)

_________________
/cs
Board Administrator


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 4. maj 2009 15:40 
Gæst
Hej
tak for det meget præcise svar - det er dejligt at få lidt hjælp. Hvad koster sådan en fætter ?
Skal nok lige huske at det i det rigtige forum næste gang :-)


Top
  
 
Indlæg: man 4. maj 2009 21:35 
Gæst
Har du tjekket at ledning til bagklapmotor/kontakt ikke er knækket inde i gummimuffe ml. karrosseri og bagklap? - Pres gummimuffen sammmen til hhv. karrosseri og til bag klap, og tjek om der er en knækket ledning? Det var billigt og gav succes i mit tilfælde.
Det var mit bud.


Top
  
 
Indlæg: man 4. maj 2009 21:36 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. apr 2009 19:36
Indlæg: 2316
Geografisk sted: Sverige, syd for Helsingborg
den koster ikke ret meget hos en hugger - sørg dog for at den ligner den du allerede har (hvid, tror jeg) - da der findes to modeller der ikke er interkompatible.. Jeg ved ikke helt hvad den koster hos ford - men det er nok alt for meget..

skulle du mod al forventning have en SORT model motor, har jeg en liggende du kan få billigt - testet og virker :-D

_________________
/cs
Board Administrator


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 4. maj 2009 21:40 
Gæst
PS! HVIS det er problemet, og du skal have skiftet ledningen, så brug tiden på at få den trukket igennem, uden at begynde og skære i muffen (du ved, den nemme løsning - Du risikerer at der trænger vand ind. Isolerbånd, mv. tætner ikke godt nok!)


Top
  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 7 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team