FEJL på forum, eller i browser?

Her kan du komme med ris/ros eller forslag til ford-mondeo.dk
Post Reply
User avatar
kutzon
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 689
Joined: Tue 11. May 2010 01:37
Year: 2000
Model?: mk2, årgang sen-2000 2.5 V6 Ghia
Location: Lund, Sverige

FEJL på forum, eller i browser?

Post by kutzon » Wed 22. Feb 2012 15:20

Når jeg logger ind på los forum, bruger jeg altid "Se nye beskeder" eller hvad den hedder på dansk (kører forummet på engelsk), den oppe i højre hjørne under datoen.
Den seneste tid får jeg denne fejl, når jeg klikker:

"Indholdskodningsfejl
Siden kan ikke vises da den bruger en ugyldig eller ikke understøttet form for komprimering."

Andre, der har oplevet den, og har en løsning?
Bruger Firefox og altid nyeste udgave (opdaterer selv). Det er skide irriterende at skulle kigge alle subforums igennem, og så orker man ikke rigtigt at kigge ind...
Mk2 2,5 V6 Ghia st.car årgang 2000. Min midtvejs-krise, mit hobbyprojekt, min hovedpine (men ikke længere - solgt)


Laursen
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 280
Joined: Sat 30. May 2009 21:04
Year: 2007
Model?: Mk4
Fuel: Diesel
Location: Glostrup, København

Re: FEJL på forum, eller i browser?

Post by Laursen » Wed 22. Feb 2012 23:00

Hej Kutzon,

Jeg har præcis samme oplevelse,mdog kun når jeg bruger min iPad. Det er har virket før, men stoppede pludseligt. Men når jeg bruger en computer med firefox er der ingen problemer...

Men mega irriterende!
Mondeo mk4 med Volvo kværn.
HN9200
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 355
Joined: Sat 18. Dec 2010 21:02
Year: 2005
Model?: Mondeo Mk III
Location: Aalborg

Re: FEJL på forum, eller i browser?

Post by HN9200 » Thu 23. Feb 2012 09:36

Det samme her :cry:
Ford Mondeo Trend Stc.- TDCI - 130 HK - årgang 2005 - SOLGT ved 236000 km kørte stadig på original kobling!!
Skabs Ford-entusiast :-) roder pt rundt med en yngre fransk model.
User avatar
noisy_cricket
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 2368
Joined: Mon 13. Apr 2009 20:36
Year: 2011
Model?: Mk4.5 2.0 TDCi
Fuel: Diesel
Location: The world

Re: FEJL på forum, eller i browser?

Post by noisy_cricket » Thu 23. Feb 2012 16:44

det er webserveren der fucker fuldstændigt op.. jeg ved ikke lige hvorfor, men jeg ser på det i dag og i morgen..

det ser ikke ud til at der kan oprettes nye topics..
/cs
Board Administrator
User avatar
noisy_cricket
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 2368
Joined: Mon 13. Apr 2009 20:36
Year: 2011
Model?: Mk4.5 2.0 TDCi
Fuel: Diesel
Location: The world

Re: FEJL på forum, eller i browser?

Post by noisy_cricket » Thu 23. Feb 2012 16:44

men "nye beskeder" virker igen..
/cs
Board Administrator
User avatar
noisy_cricket
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 2368
Joined: Mon 13. Apr 2009 20:36
Year: 2011
Model?: Mk4.5 2.0 TDCi
Fuel: Diesel
Location: The world

Re: FEJL på forum, eller i browser?

Post by noisy_cricket » Thu 23. Feb 2012 18:32

test??
/cs
Board Administrator
User avatar
noisy_cricket
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 2368
Joined: Mon 13. Apr 2009 20:36
Year: 2011
Model?: Mk4.5 2.0 TDCi
Fuel: Diesel
Location: The world

Re: FEJL på forum, eller i browser?

Post by noisy_cricket » Thu 23. Feb 2012 18:38

der er noget galt - webserveren bliver ved med at fucke up i det.. jeg ser lige om jeg kan gøre noget eller om flytningen til en ny host skal fremskyndes..

indtil videre er her en ny style..
/cs
Board Administrator
User avatar
noisy_cricket
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 2368
Joined: Mon 13. Apr 2009 20:36
Year: 2011
Model?: Mk4.5 2.0 TDCi
Fuel: Diesel
Location: The world

Re: FEJL på forum, eller i browser?

Post by noisy_cricket » Thu 23. Feb 2012 18:41

jeg tester lige lidt.. ;)
/cs
Board Administrator
User avatar
kutzon
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 689
Joined: Tue 11. May 2010 01:37
Year: 2000
Model?: mk2, årgang sen-2000 2.5 V6 Ghia
Location: Lund, Sverige

Re: FEJL på forum, eller i browser?

Post by kutzon » Thu 23. Feb 2012 19:51

Uanset hvad ... jeg er MÆGTIG glad for det nye forum. Jeg HADEDE det gamle, dystre tema :D
Mk2 2,5 V6 Ghia st.car årgang 2000. Min midtvejs-krise, mit hobbyprojekt, min hovedpine (men ikke længere - solgt)
Post Reply