2 DIN er ikke altid 2 DIN ?

Her kan diskuteres alt der er relateret til Tuning, ICE (In Car Entertainment) og styling af Ford Mondeo
Post Reply
User avatar
perbeer
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 320
Joined: Sun 20. May 2012 10:00
Year: 2006
Model?: 2,0 TDCI Titanium
Location: Roskilde
Contact:

2 DIN er ikke altid 2 DIN ?

Post by perbeer » Sat 21. Feb 2015 17:53

Jeg har lige fået ny radio i bilen, det er sådan en her:
http://www.pioneer.eu/dk/products/25/11 ... /page.html

Tidligere havde jeg sådan en her:
http://www.pioneer.eu/dk/products/archi ... /page.html

Begge er 2-DIN

F40BT sad i sådan en 2-DIN ramme som denne her:
http://www.avantix.dk/catalog/product_i ... ts_id=3720
Og sad, lige som på billedet, helt inde i "hullet" og flugtede med resten.
Den nye radio, F60DAB, er nogle mm større på hver led (både højde og bredde), så den kan ikke komme helt ind i hullet, men skal derimod ligge på yderkanten (måtte endda skære et stykke af kanten i rammen væk), så den stikker ca 10-12mm ud fra resten af rammen :shock:

Jeg kan ikke finde nogen andre rammer end den jeg allerede har, men måske der skulle være en herinde som har haft bedre held med at lede?
Jeg vil jo gerne have den nye radio til at sidde helt inde i hullet også, hvis det kan lade sig gøre. Det er ikke umiddelbart muligt at skære den gamle ramme til.

Og hvorfor er den nye 2-DIN radio så meget større end den gamle?
Jeg troede det var en standard, den dersens 2-DIN (og 1-DIN)?
Tidligere:
2004 - 2,0 Trend TDCI (130HK) 5 dørs
http://www.perbeer.dk/mondeo.jpg
Totalskadet i Italien 2012 :-(

Nuværende:
2006 2,0 Titanium TDCI (130HK) St.Car - Nu med DPF
http://www.perbeer.dk/titanium_01.jpg http://www.perbeer.dk/titanium_02.jpg


BOBY
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 123
Joined: Mon 3. Nov 2014 21:48
Year: 2005
Model?: Ford Mondeo 2,0
Fuel: Diesel
Location: Hvidovre

Re: 2 DIN er ikke altid 2 DIN ?

Post by BOBY » Sun 22. Feb 2015 21:03

2 DIN er 2 DIN. MEN uoriginal rammer har det nogle gange med at skulle tilpasses.
Jeg har dog købt denne --> http://www.carsound.dk/produkt.asp?id=1 ... o%29,_sort til en Alpine IVE-W535BT som passer NÆSTEN perfekt.

Jeg kan se du bor i Roskilde ? prøv at besøg Carsound på Ringstedvej 73 i Roskilde ? :)
User avatar
perbeer
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 320
Joined: Sun 20. May 2012 10:00
Year: 2006
Model?: 2,0 TDCI Titanium
Location: Roskilde
Contact:

Re: 2 DIN er ikke altid 2 DIN ?

Post by perbeer » Mon 23. Feb 2015 04:40

BOBY wrote:2 DIN er 2 DIN. MEN uoriginal rammer har det nogle gange med at skulle tilpasses.
Jeh undrer mig bare over, at der er SÅ stor forskel på de 2 radioer.
Den gamle var netop også 2-DIN og den passede lige ind i hullet, hvor den nye kun kan ligge "udenpå" :(
Selve de fastgøringsrammer, der følger med radioerne, er der også "stor" forskel på, den nye er vel ca 3-4 mm støre på hver led (højde og bredde)
BOBY wrote:Jeg har dog købt denne --> http://www.carsound.dk/produkt.asp?id=1 ... o%29,_sort til en Alpine IVE-W535BT som passer NÆSTEN perfekt.

Jeg kan se du bor i Roskilde ? prøv at besøg Carsound på Ringstedvej 73 i Roskilde ? :)
Jeg kender godt Carsound, har handlet der før, så må en tur forbi dem og se hvad de har.
Tak for input.
Tidligere:
2004 - 2,0 Trend TDCI (130HK) 5 dørs
http://www.perbeer.dk/mondeo.jpg
Totalskadet i Italien 2012 :-(

Nuværende:
2006 2,0 Titanium TDCI (130HK) St.Car - Nu med DPF
http://www.perbeer.dk/titanium_01.jpg http://www.perbeer.dk/titanium_02.jpg
BOBY
VIP Medlem
VIP Medlem
Posts: 123
Joined: Mon 3. Nov 2014 21:48
Year: 2005
Model?: Ford Mondeo 2,0
Fuel: Diesel
Location: Hvidovre

Re: 2 DIN er ikke altid 2 DIN ?

Post by BOBY » Mon 23. Feb 2015 13:53

Jeg håber det/de kan løse problemet for dig :)
Det er jo altid sjovt at få nyt car hifi i bilen.
Post Reply