Ford-Mondeo.dk

Stedet for Mondeoentusiaster
Dato og tid er tirs 22. maj 2018 15:08

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: søn 16. nov 2014 16:45 
Offline
Platinum Medlem
Platinum Medlem

Tilmeldt: man 6. sep 2010 18:32
Indlæg: 73
Geografisk sted: 2670 Greve
Jeg skiftede denne luftmassemåler til en spritny, da jeg troede den var skyld i hakkende motorgang, men bilen har stadig præcis de samme symptomer, så denne fungerer som den skal.
Er renset.
Passer i Mondeo mk 3 (årgang 2000/11 - 2007/?) med 2 liters turbodiesel.
Kode XS7F-12B579-AA
500 kr

Mvh
Torben
20 57 21 85


Sidst rettet af TorbenW tors 20. nov 2014 23:44, rettet i alt 1 gang.

Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 16. nov 2014 17:59 
Offline
VIP Medlem
VIP Medlem

Tilmeldt: søn 20. sep 2009 17:49
Indlæg: 1916
Hvad er der galt med bilen?


Top
 Profil  
 
Indlæg: søn 16. nov 2014 18:17 
Offline
Platinum Medlem
Platinum Medlem

Tilmeldt: man 6. sep 2010 18:32
Indlæg: 73
Geografisk sted: 2670 Greve
Barbaren skrev:
Hvad er der galt med bilen?


Turboen trækker ikke altid, og der er ved ca 1950 & 2500 rpm udfald, hvor det virker, som om der meget kortvarigt kommer et cutoff på brændstoffet.
Jeg har dog arbejdet en del med WD-40 omkring ydersiden af wastegaten og det plejer at hjælpe en dags tid eller 2, så jeg burde nok skifte den som det næste.
Jeg fik skiftet indsugningsslangen forleden. Det virkede også som om, det afhjalp noget af problemet.

Mvh
Torben


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sortér efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team © 2006, 2007 Olympus DK Team